Επειδή η «μαμά» Mercedes ξέρει πώς να φροντίζει εσένα ως κάτοχο και το αυτοκίνητό σου, προσφέρει δύο διαφορετικά είδη service:  το service A και το service B. Οι δύο αυτές επιλογές service πραγματοποι

Επειδή η «μαμά» Mercedes ξέρει πώς να φροντίζει εσένα ως κάτοχο και το αυτοκίνητό σου, προσφέρει δύο διαφορετικά είδη service: το service A και το service B. Οι δύο αυτές επιλογές service πραγματοποιούνται εναλλάξ στο αυτοκίνητό, με σκοπό να διατηρείται πάντα στη βέλτιστη «φόρμα» του.

Οι ειδικοί της Mercedes έχουν το «know-how» και τις γνώσεις για να συντηρήσουν στο βέλτιστο βαθμό το αυτοκίνητό σας και για το λόγο αυτό, συνιστούν τη χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών που προτείνει ο κ

Οι ειδικοί της Mercedes έχουν το «know-how» και τις γνώσεις για να συντηρήσουν στο βέλτιστο βαθμό το αυτοκίνητό σας και για το λόγο αυτό, συνιστούν τη χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών που προτείνει ο κατασκευαστής.

  • Επειδή η «μαμά» Mercedes ξέρει πώς να φροντίζει εσένα ως κάτοχο και το αυτοκίνητό σου, προσφέρει δύο διαφορετικά είδη service:  το service A και το service B. Οι δύο αυτές επιλογές service πραγματοποι
  • Οι ειδικοί της Mercedes έχουν το «know-how» και τις γνώσεις για να συντηρήσουν στο βέλτιστο βαθμό το αυτοκίνητό σας και για το λόγο αυτό, συνιστούν τη χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών που προτείνει ο κ

Επένδυση σε premium συντήρηση Mercedes-Βenz. Είναι θέμα αξίας!

2743 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/12/2022

Οι κάτοχοι ,είτε παλιοί είτε νέοι, μιας Mercedes-Benz δεν αφήνουν την «καλή» τους σε ξένα χέρια. Την εμπιστεύονται μόνο στους experts του εξουσιοδοτημένου δικτύου. Προφανώς την αντιμετωπίζουν σαν επένδυση και όχι σαν «απλά ένα αυτοκίνητο».

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

Η premium αίσθηση της Mercedes - πέρα από τα προηγμένα μοντέλα της - «αντανακλάται» και στις υπηρεσίες της, για τις οποίες δε χρειάζονται συστάσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μετά την αγορά ακόμη και ενός μεταχειρισμένου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας, κατετάγησαν στο φανατικό κοινό της.
 
Η Mercedes-Benz γνωρίζει πως να ελκύει (με προνόμια) μα και πώς να διατηρεί (με top εμπειρία εξυπηρέτησης) ικανοποιημένους τους κατόχους της. Ας δούμε όμως πως.
 


Οι ειδικοί της Mercedes έχουν το «know-how» και τις γνώσεις για να συντηρήσουν στο βέλτιστο βαθμό το αυτοκίνητό σας και για το λόγο αυτό, συνιστούν τη χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών που προτείνει ο κατασκευαστής.

Οι ειδικοί της Mercedes έχουν το «know-how» και τις γνώσεις για να συντηρήσουν στο βέλτιστο βαθμό το αυτοκίνητό σας και για το λόγο αυτό, συνιστούν τη χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών που προτείνει ο κατασκευαστής.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τακτική συντήρηση σε εξουσιοδοτημένο δίκτυο Mercedes: Service A ή B;

Επειδή η «μαμά» Mercedes ξέρει πώς να φροντίζει εσένα ως κάτοχο και το αυτοκίνητό σου, προσφέρει δύο διαφορετικά είδη service:  το service A και το service B. Οι δύο αυτές επιλογές service πραγματοποιούνται εναλλάξ στο αυτοκίνητό, με σκοπό να διατηρείται πάντα στη βέλτιστη «φόρμα» του. Ακόμα κι αν ξεχάσετε τη σειρά τους όμως, η Mercedes σας υπενθυμίζει αυτόματα την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία, με μία ένδειξη διαστημάτων service, αφαιρώντας μία ακόμα έγνοια από το μυαλό σας.
 
Είτε A είτε B, σε κάθε service το έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό δυναμικό του δικτύου Mercedes θα ελέγξει σχολαστικά το αυτοκίνητό σας, αλλάζοντας τα λάδια και αντικαθιστώντας τα απαραίτητα αναλώσιμα και ανταλλακτικά, όταν είναι απαραίτητο και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ειδικότερα, στο service A ελέγχονται τα βασικά σημεία και οι λειτουργίες του οχήματος, ενώ στο service B ελέγχονται επιπρόσθετα όλα τα εξαρτήματα του οχήματος που σχετίζονται με την ασφάλεια και την άνεση χειρισμού.
 
Σε αυτό το σημείο, αξίζει να συμπληρώσουμε πως ως κάτοχος μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένος με την εφαρμογή Mercedes me, και να έχετε μία πλήρη εικόνα της κατάστασης του αυτοκινήτου σας. Η εφαρμογή, εκτός του να σας ενημερώνει άμεσα για τα διαστήματα service, μπορεί να προγραμματίσει και το επόμενο ραντεβού σας σε κάποιο εξουσιοδοτημένο δίκτυο, απλά, εύκολα και χωρίς να χάσετε χρόνο.
 

Τα οφέλη της τακτικής συντήρησης

Η τακτική συντήρηση είναι μία «καλή συνήθεια» που πρέπει να αποκτήσετε ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου, με στόχο να διατηρήσετε επιδόσεις, οδηγική ευχαρίστηση αλλά και μεταπωλητική αξία.
 
Συντηρώντας τακτικά τη Mercedes-Benz σας, πιθανές φθορές ή βλάβες θα αναγνωριστούν εγκαίρως, γεγονός που θα σας γλιτώσει από πολύ μεγαλύτερους μπελάδες στο μέλλον. Ταυτόχρονα, συμπληρώνεται μία αναλυτική αναφορά στο Ψηφιακό Βιβλίο Service σας, το οποίο παρέχει μία αναλυτική αναφορά των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και ένα πλήρες ψηφιακό ιστορικό του αυτοκινήτου σας. Το Ψηφιακό Βιβλίο Service που είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε συνεργάτη Mercedes-Benz, αποτελεί εγγύηση πως το αυτοκίνητο έχει συντηρηθεί σωστά και στον βέλτιστο βαθμό και προσθέτει πόντους στην μεταπωλητική του αξία.
 
Επιπλέον, επειδή οι άνθρωποι τη Mercedes γνωρίζουν πως ο χρόνος είναι ακόμη πιο πολύτιμος στις μέρες μας, αναλαμβάνουν και “car delivery services” (παραλαμβάνουν και παραδίδουν το αυτοκίνητό σας για service - από το σπίτι, τη δουλειά ή από οποιοδήποτε άλλο χώρο). Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε πως μετά από κάθε επίσκεψή σας για service στο επίσημο δίκτυο της εταιρείας, ανανεώνετε αυτόματα -χωρίς χρέωση- την πρόσβασή σας και στην υπηρεσία Mobilo της Mercedes-Benz.
 

Τι σημαίνει Mobilo

Επειδή είμαστε άνθρωποι και τα ατυχήματα μπορούν να συμβούν παντού –ακόμα και στο ταξίδι- σε κάθε περίπτωση βλάβης, ατυχήματος, μικροσυμβάντος ή βανδαλισμού, οι άνθρωποι της Mercedes βρίσκονται δίπλα στον κάτοχο ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπουδήποτε στην Ευρώπη, προκειμένου να συνεχίσετε το ταξίδι σας.

Το όχημα επισκευάζεται επί τόπου, ενώ παρέχεται όχημα αντικατάστασης ή εισιτήρια μεταφοράς (ακόμα και αεροπορικά). Σε περίπτωση που δεν θέλετε να συνεχίσετε το ταξίδι σας χωρίς τη Mercedes σας, μπορείτε να περιμένετε μέχρις ότου επισκευαστεί, σε κάποιο ξενοδοχείο με τα έξοδα πληρωμένα.
 
Η υπηρεσία Mobilo ανήκει στον βασικό εξοπλισμό κάθε επιβατικού οχήματος της Mercedes-Benz, είναι στάνταρ για τα πρώτα δύο χρόνια και ανανεώνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση έως και για 30 χρόνια, μετά από κάθε συντήρηση στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της εταιρεία.

Για απόδοση & μεγαλύτερη διάρκεια ζωής – Ανταλλακτικά Mercedes-Benz

 Οι ειδικοί της Mercedes έχουν το «know-how» και τις γνώσεις για να συντηρήσουν στο βέλτιστο βαθμό το αυτοκίνητό σας και για το λόγο αυτό, συνιστούν τη χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών που προτείνει ο κατασκευαστής.

Ακόμα κι αν το μοντέλο σας ανήκει σε κάποια παλαιότερη κατασκευαστική σειρά, η λύση βρίσκεται στο Mercedes-Benz StarParts. Τα γνήσια ανταλλακτικά της Mercedes-Benz συνδυάζουν όλη την τεχνογνωσία του κατασκευαστή και σχεδιάζονται ειδικά για κάθε όχημα ξεχωριστά, με σκοπό να έχουν την απόλυτη εφαρμογή και απόδοση. Για την ποιότητά τους και τη διάρκεια ζωής τους, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι αφού δοκιμάζονται πάτα με βάση τα υψηλά στάνταρ και προδιαγραφές της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
 

Ανάλογα την ηλικία του μοντέλου και διαφορετικό πρόγραμμα

Ανάλογα την ηλικία του μοντέλου, η Mercedes προτείνει 2 προγράμματα, το ServicePass για μοντέλα κάτω των 6 ετών και το Service Select για μοντέλα άνω των 6 ετών.
 
Μετά την αγορά μιας καινούργιας Mercedes, για την συντήρηση και την επισκευή της η Mercedes-Benz δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους της, να επιλέξουν ένα Συμβόλαιο Συντήρησης Service Pass «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα τους, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση στις εργασίες και υπηρεσίες τακτικής συντήρησης. Με αυτόν τον τρόπο, σε συνδυασμό με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, διατηρείται στο μέγιστο βαθμό η αξία του οχήματος.
 
Η Mercedes-Benz προσφέρει σε όλους τους κατόχους μοντέλων ηλικίας άνω των 6 ετών, το πρόγραμμα “Service Select”. To συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά μία εγγυημένα αξιόπιστη λύση στο service με γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz καθώς και μία σημαντική έκπτωση 38%. Έτσι, οι ιδιοκτήτες μοντέλων ηλικίας ακόμη και άνω των 6 ετών κυκλοφορίας έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν την απόδοση, την ασφάλεια αλλά και την αξία που υπόσχεται η μάρκα για τα premium μοντέλα της, στο μέγιστο.
 
 
Επένδυση premium συντήρησης Mercedes ή… απλά service;
- Κρατά στο max απόδοση, ασφάλεια & αξία τoύ αυτοκινήτου
- Περιλαμβάνει top υπηρεσίες (Mobilo, Free Car delivery κλπ)
- Γνήσια ανταλλακτικά (με μεγάλη έκπτωση)
- Ειδικά πακέτα για «παλιούς» (Service Select για 6+ ετών)
Ως κάτοχος απαιτείς premium υπηρεσίες, που κάνουν την συντήρηση μέρος της επένδυσης σου ή απλά θες ένα απλό “service για Mercedes”;