Η premium συντήρηση της Mercedes-Benz

Η premium συντήρηση της Mercedes-Benz

Η premium συντήρηση της Mercedes-Benz

3223 Επισκέψεις στο άρθρο

- Δύο κατηγορίες service για σχολαστική συντήρηση
- Ψηφιακό βιβλίο service για τακτικές επισκέψεις
- Υπηρεσία Mobilo: Eπί τόπου επισκευή της Mercedes σας
- Ανάλογα την ηλικία του μοντέλου και διαφορετικό πρόγραμμα

Η premium αίσθηση της Mercedes - πέρα από τα προηγμένα μοντέλα της - «αντανακλάται» και στις υπηρεσίες της, για τις οποίες δε χρειάζονται συστάσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μετά την αγορά ακόμη και ενός μεταχειρισμένου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας, κατετάγησαν στο φανατικό κοινό της.
 
Η Mercedes-Benz γνωρίζει πως να ελκύει (με προνόμια) μα και πώς να διατηρεί (με top εμπειρία εξυπηρέτησης) ικανοποιημένους τους κατόχους της. Ας δούμε όμως πως.

Δύο κατηγορίες service για σχολαστική συντήρηση

Επειδή η «μαμά» Mercedes ξέρει πώς να φροντίζει εσένα ως κάτοχο και το αυτοκίνητό σου, προσφέρει δύο διαφορετικά είδη service: Tο service A και το service B. Οι δύο αυτές επιλογές service πραγματοποιούνται εναλλάξ στο αυτοκίνητό, με σκοπό να διατηρείται πάντα στη βέλτιστη «φόρμα» του. Ακόμα κι αν ξεχάσετε τη σειρά τους όμως, η Mercedes σας υπενθυμίζει αυτόματα την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία, με μία ένδειξη διαστημάτων service, αφαιρώντας μία ακόμα έγνοια από το μυαλό σας.
 
Είτε A είτε B, σε κάθε service το έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό δυναμικό του δικτύου Mercedes θα ελέγξει σχολαστικά το αυτοκίνητό σας, αλλάζοντας τα λάδια και αντικαθιστώντας τα απαραίτητα αναλώσιμα και ανταλλακτικά, όταν είναι απαραίτητο και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ειδικότερα, στο service A ελέγχονται τα βασικά σημεία και οι λειτουργίες του οχήματος, ενώ στο service B ελέγχονται επιπρόσθετα όλα τα εξαρτήματα του οχήματος που σχετίζονται με την ασφάλεια και την άνεση χειρισμού.
 
Σε αυτό το σημείο, αξίζει να συμπληρώσουμε πως ως κάτοχος μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένος με την εφαρμογή Mercedes me, και να έχετε μία πλήρη εικόνα της κατάστασης του αυτοκινήτου σας. Η εφαρμογή, εκτός του να σας ενημερώνει άμεσα για τα διαστήματα service, μπορεί να προγραμματίσει και το επόμενο ραντεβού σας σε κάποιο εξουσιοδοτημένο δίκτυο, απλά, εύκολα και χωρίς να χάσετε χρόνο.

Ψηφιακό βιβλίο service για τακτικές επισκέψεις

Η τακτική συντήρηση είναι μία «καλή συνήθεια» που πρέπει να αποκτήσετε ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου, με στόχο να διατηρήσετε επιδόσεις, οδηγική ευχαρίστηση αλλά και μεταπωλητική αξία.
 
Συντηρώντας τακτικά τη Mercedes-Benz σας, πιθανές φθορές ή βλάβες θα αναγνωριστούν εγκαίρως, γεγονός που θα σας γλιτώσει από πολύ μεγαλύτερους μπελάδες στο μέλλον. Ταυτόχρονα, συμπληρώνεται μία αναλυτική αναφορά στο Ψηφιακό Βιβλίο Service σας, το οποίο παρέχει μία αναλυτική αναφορά των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και ένα πλήρες ψηφιακό ιστορικό του αυτοκινήτου σας. Το Ψηφιακό Βιβλίο Service που είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε συνεργάτη Mercedes-Benz, αποτελεί εγγύηση πως το αυτοκίνητο έχει συντηρηθεί σωστά και στον βέλτιστο βαθμό και προσθέτει πόντους στην μεταπωλητική του αξία.
 
Επιπλέον, επειδή οι άνθρωποι τη Mercedes γνωρίζουν πως ο χρόνος είναι ακόμη πιο πολύτιμος στις μέρες μας, αναλαμβάνουν και «car delivery services» (παραλαμβάνουν και παραδίδουν το αυτοκίνητό σας για service - από το σπίτι, τη δουλειά ή από οποιοδήποτε άλλο χώρο). Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε πως μετά από κάθε επίσκεψή σας για service στο επίσημο δίκτυο της εταιρείας, ανανεώνετε αυτόματα -χωρίς χρέωση- την πρόσβασή σας και στην υπηρεσία Mobilo της Mercedes-Benz.

Υπηρεσία Mobilo: Eπί τόπου επισκευή της Mercedes σας

Σε κάθε περίπτωση βλάβης, ατυχήματος, μικροσυμβάντος ή βανδαλισμού, οι άνθρωποι της Mercedes βρίσκονται δίπλα στον κάτοχο ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Το όχημα επισκευάζεται επί τόπου, ενώ παρέχεται όχημα αντικατάστασης ή εισιτήρια μεταφοράς (ακόμα και αεροπορικά). Σε περίπτωση που δεν θέλετε να συνεχίσετε το ταξίδι σας χωρίς τη Mercedes σας, μπορείτε να περιμένετε μέχρις ότου επισκευαστεί, σε κάποιο ξενοδοχείο με τα έξοδα πληρωμένα.
 
Η υπηρεσία Mobilo ανήκει στον βασικό εξοπλισμό κάθε επιβατικού οχήματος της Mercedes-Benz, είναι στάνταρ για τα πρώτα δύο χρόνια και ανανεώνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση έως και για 30 χρόνια, μετά από κάθε συντήρηση στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της εταιρεία.

Για απόδοση & μεγαλύτερη διάρκεια ζωής – Ανταλλακτικά Mercedes-Benz

 Οι ειδικοί της Mercedes έχουν το «know-how» και τις γνώσεις για να συντηρήσουν στο βέλτιστο βαθμό το αυτοκίνητό σας και για το λόγο αυτό, συνιστούν τη χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών που προτείνει ο κατασκευαστής.

Ακόμα κι αν το μοντέλο σας ανήκει σε κάποια παλαιότερη κατασκευαστική σειρά, η λύση βρίσκεται στο Mercedes-Benz Star Parts. Τα γνήσια ανταλλακτικά της Mercedes-Benz συνδυάζουν όλη την τεχνογνωσία του κατασκευαστή και σχεδιάζονται ειδικά για κάθε όχημα ξεχωριστά, με σκοπό να έχουν την απόλυτη εφαρμογή και απόδοση. Για την ποιότητά τους και τη διάρκεια ζωής τους, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι αφού δοκιμάζονται πάτα με βάση τα υψηλά στάνταρ και προδιαγραφές της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Πως ένα όχημα Mercedes μεγαλώνει μα δεν… παλιώνει!
Σελίδα 3Ψηφιακό πακέτο εφαρμογών MercedesMe ! Τοp Υπηρεσίες
Σελίδα 4Mercedes - Benz: Το καθαρό αυτοκίνητο είναι μισή αρχοντιά και 100% υγεία
Σελίδα 5Ελαστικά & φρένα για Mercedes-Benz ! Original ποιότητα, ασφάλεια, αξία