Ελαστικά & φρένα για Mercedes-Benz ! Original ποιότητα, ασφάλεια, αξία

    Ελαστικά & φρένα για Mercedes-Benz ! Original ποιότητα, ασφάλεια, αξία

    3275 Επισκέψεις στο άρθρο

    Ελαστικά & φρένα για Mercedes-Benz ! Original Ελαστικά σημαίνει και αντοχή για περισσότερα χιλιόμετρα. Φρένα & τακάκια Mercedes μεγάλης ισχύος, μικρής απόστασης ακινητοποίησης. Πως τα Original εξασφαλίζουν top ποιότητα, maximum ασφάλεια & αξία στα χρήματα μας.

    Το σύστημα των φρένων και τα ελαστικά είναι τα δύο μέρη του αυτοκινήτου που παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στον τομέα της οδηγικής ασφάλειαςΤα πρώτα είναι υπεύθυνα για την επαφή του µε το δρόμο, ενώ το δεύτερο  φροντίζει για την ακινητοποίηση – επιβράδυνση του όταν είναι αυτό απαραίτητο. Ασφάλεια με μία λέξη!

    Είναι λοιπόν εύκολα κατανοητό ότι ελαστικά και φρένα πρέπει να δουλεύουν στην εντέλεια και να είναι τέλεια συντηρημένα, κάτι που μπορείτε να εξασφαλίσετε στο 100% με μία επίσκεψη σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Μercedes-Benz και επιλέγοντας γνήσια ανταλλακτικά που η «μαμά» εταιρεία έχει κατασκευάσει ειδικά για το δικό σας μοντέλο.

    Οι υπηρεσίες 360º της Mercedes-Benz

    Αν είστε κάτοχος μοντέλου της Mercedes-Benz ανήκετε στους προνομιούχους (κατόχους), καθώς η γερμανική μάρκα έχει μία ολιστική φιλοσοφία όσον αφορά την ικανοποίηση των κατόχων την αυτοκινήτων της! Προσφέρει υπηρεσίες 360º, δηλαδή έχει λύσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τα οχήματα της . ΓΙΆ αυτό και διαχρονικά δεν ξεχωρίζει μόνο για τα premium μοντέλα της, αλλά και για τις αντίστοιχης υψηλής ποιότητας after sales υπηρεσίες που προσφέρει Από την εργοστασιακή της εγγύηση μέχρι τις κορυφαίες virtual και ψηφιακές υπηρεσίες της.

    Premium προιόντα - Μaximum ασφάλειας - Value for money επιλογής

    -Τα MO (οriginal) λάστιχα. Κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα
    -Με ομοιόμορφη φθορά πέλματος & low Decibels στον δρόμο
    -Τακάκια & δίσκοι φρένων μειωμένης φθοράς
    -Φρενάρισμα γρήγορης απόκρισης – μικρής απόστασης

    Mercedes Original Ελαστικά σημαίνει και αντοχή για περισσότερα χιλιόμετρα

    H σειρά Mercedes Original αποτελείται από ελαστικά υψηλών προδιαγραφών που παράγονται, ελέγχονται και προσαρμόζονται ειδικά για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου Mercedes-Benz.  Ελέγχονται από τους τεχνικούς της Mercedes, οι οποίοι τα τεστάρουν σε πραγματικές συνθήκες για  μέχρι και 1.000 ώρες πριν δώσουν την έγκριση τους.

    Είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν
    -αντοχή για περισσότερα χιλιόμετρα
    -με ομοιόμορφη φθορά πέλματος &
    -χαμηλά επίπεδα θορύβου 
     (προσφέροντας και άνετη οδήγηση στο ταξίδι).

    Οι υψηλές προδιαγραφές με τις οποίες είναι κατασκευασμένα τα ελαστικά ΜΟ (Mercedes Original) εξασφαλίζουν την ανώτερη οδηγική συμπεριφορά της Mercedes σας. Είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν άνεση, καλή απόδοση στο φρενάρισμα και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση.

    Αν λοιπόν έχει έρθει η στιγμή της αντικατάστασης των ελαστικών σας, μπορείτε να συνδυάσετε 2 σε 1 (με το προγραμματισμένο service σας και την τοποθέτηση των γνήσιων ελαστικών σε ένα μέλος του επίσημου δικτύου συνεργατών της μάρκας).

    Φρένα & τακάκια Mercedes – Μεγάλη ισχύς, μικρή απόσταση ακινητοποίησης

    Genuine quality parts πέρα από τα “dowh to earth” χαρακτηριστικά τους (μεγαλύτερος κύκλος ζωής, ιδανική προσαρμογή ειδικά για κάθε μοντέλο, ατελείωτες ώρες δοκιμασιών και προ-εγκρίσεων, ψηλότερη μεταπωλητική αξία) σημαίνει και επίτευξη του μέγιστου αγαθού (ασφάλεια της ζωής στον δρόμο)!

    Αν μιλάμε για το φρενάρισμα μιάς Mercedes, τότε μιλάμε και για τακάκια και δίσκους φρένων. Τα γνήσια προιόντα της γερμανικής μάρκας προσφέρουν
    εγάλη ισχύ &
    -μικρή απόσταση πέδησης,
    ακόμη και σε συνθήκες ακραίας καταπόνησης
    . Τα πλεονεκτήματα τους είναι η γρήγορη απόκριση, οι μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος και η μειωμένη φθορά  χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά με τα οποία είναι φτιαγμένα (στοχεύοντας σε μεγαλύτερο “κύκλο ζωής” κάτι που τους δίνει ως επιστέγασμα και το χαρακτηριστικό “value for money”).
     

    Σελίδα 1Η premium συντήρηση της Mercedes-Benz
    Σελίδα 2Πως ένα όχημα Mercedes μεγαλώνει μα δεν… παλιώνει!
    Σελίδα 3Ψηφιακό πακέτο εφαρμογών MercedesMe ! Τοp Υπηρεσίες
    Σελίδα 4Mercedes - Benz: Το καθαρό αυτοκίνητο είναι μισή αρχοντιά και 100% υγεία
    Σελίδα 5Ελαστικά & φρένα για Mercedes-Benz ! Original ποιότητα, ασφάλεια, αξία