Πως ένα όχημα Mercedes μεγαλώνει μα δεν… παλιώνει!

    Πως ένα όχημα Mercedes μεγαλώνει μα δεν… παλιώνει!

    3224 Επισκέψεις στο άρθρο

    Οι πιστοί κάτοχοι ενός μοντέλου Mercedes-Βenz γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως το αυτοκίνητό τους μεγαλώνει, δεν… παλιώνει! Χάρη στις premium υπηρεσίες της μάρκας και του special προγράμματος συντήρησης "Service Select" που απευθύνεται σε κατόχους παλαιότερων μοντέλων.

    Service Select: Για εξουσιοδοτημένη φροντίδα Mercedes

    Τα 2 τελευταία χρόνια οι συνθήκες της αγοράς άλλαξαν τις ισορροπίες στις πωλήσεις μεταξύ  καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που ακόμα παραμένουν με το αυτοκίνητό τους (5ετίας και άνω) περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή όταν η αγορά επανέλθει τελείως στα προ-Covid  επίπεδα. Παρόλα αυτά, ένα ποσοστό από αυτούς, επέλεξε να αγοράσει κάποιο μοντέλο από «2ο χέρι» αφήνοντας στην άκρη την πολύμηνη αναμονή ενός καινούργιου.
     
    Το ίδιο όμως συνέβη και για τους «ψαγμένους» αγοραστές, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στην αγορά πιο premium μοντέλων όπως της Mercedes. Στην πλειοψηφία τους, οι συγκεκριμένοι νέοι κάτοχοι, δείχνει πως επιλέγουν για το Service τους τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, της μάρκας.

    Καλύπτοντας και αυτό το target group η Mercedes-Benz προσφέρει σε όλους τους κατόχους μοντέλων ηλικίας άνω των 6 ετών, το πρόγραμμα “Service Select”. To συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά μία εγγυημένα αξιόπιστη λύση στο service με γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz καθώς και μία σημαντική έκπτωση 38%.

    Mε μεγαλύτερο κύκλο ζωής, εγγύηση & 38% έκπτωση! Mercedes Genuine Parts

    Η Mercedes-Benz είναι η εταιρεία που καινοτομεί υπηρετώντας με ποιοτικές after sales υπηρεσίες παλιούς (αλλά και νέους) κατόχους. Το πρόγραμμα «Service Select», περιλαμβάνεται σε αυτόν τον σχεδιασμό ενώ δίνει λύση καλής συντήρησης και στους κατόχους που επέλεξαν να αποκτήσουν ένα μεταχειρισμένο μοντέλο της.

    Έτσι οι ιδιοκτήτες μοντέλων ηλικίας ακόμη και άνω των 6 ετών κυκλοφορίας έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν την απόδοση, την ασφάλεια αλλά και την αξία που υπόσχεται η μάρκα για τα premium μοντέλα της, στο μέγιστο.

    H υπεραξία του πακέτου Service, προσλαμβάνεται και λόγω των εξής 3 παραγόντων:

    1. Eιδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό (του εξουσιοδοτημένου δικτύου).

    2. Know-how για τις ιδιαιτερότητες κάθε μοντέλου Mercedes-Benz (με 100% πρόσβαση
        στην διαρκώς ανανεούμενη διεθνή τεχνική βιβλιογραφία).  

    3. Χρήση γνήσιων ανταλλακτικών (με μεγαλύτερο “κύκλο ζωής”)  & αναλωσίμων (υγρά -
        λιπαντικά που συστήνει ο κατασκευαστής).

    Όλα συντελούν ώστε οι ιδιοκτήτες Mercedes-Benz μοντέλων να είναι διπλά κερδισμένοι. Με ένα ασφαλές στην καθημερινότητά τους, αυτοκίνητο. Απολαυστικό στην οδήγησή του. Και με εξοικονόμηση (απαραίτητη, για τους περισσότερους, στις μέρες μας) αφού όλα τα παραπάνω, αυτή την περίοδο, διατίθενται και με έκπτωση 38%.

    Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπτώσεις ισχύουν και στα πακέτα επισκευής φρένων, σε περιπτώσεις αντικατάστασης μπαταρίας- μίζας καθώς και των μάκτρων των υαλοκαθαριστήρων.

    Η μέριμνα του σχεδιασμού των υπηρεσιών της μάρκας για μοντέλα ηλικίας άνω των 6 ετών, περιλαμβάνει και  τα ανταλλακτικά StarParts μέσα από τα πακέτα Service Select, που αποτελούν την πλέον συμφέρουσα λύση χρήσης γνήσιων ανταλλακτικών για παλαιότερα οχήματα που δεν είναι πλέον σε παραγωγή.

    4 benefits που ήδη έχετε (αν είστε κάτοχος)

    Aν είστε ήδη κάτοχος ενός premium μοντέλου Mercedes, γνωρίζετε ήδη πως επιλέγοντας γνήσια ανταλλακτικά και “μαμίσια” φροντίδα (top quality services, αξιόπιστο book service κλπ)

    1- λαμβάνετε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση
    2- μεγαλώνει η διάρκεια ποιοτικής λειτουργίας του αυτοκινήτου σας,
    3- διατηρείται σε υψηλά επίπεδα η ασφαλής συμπεριφορά του στον δρόμο
    4- αυξάνεται η μεταπωλητική αξία του     

    Νέα εποχή υπηρεσιών -Εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου

    Όλα τα παραπάνω μπορούν να μεθοδευτούν, εύκολα και γρήγορα, ακόμα και από το κινητό σου τηλέφωνο. Χάρη στο ψηφιακό εργαλείο VIN Checker (εργαλείο ελέγχου αριθμού πλαισίου) που διαθέτει η Mercedes-Benz, ως κάτοχος, μπορείς να ελέγξεις άμεσα τη διαθεσιμότητα του προγράμματος για το αυτοκίνητο σου, με μερικά κλικ από την οθόνη του smartphone σου ή του υπολογιστή σου.

    Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μπεις στην ειδική σελίδα του site της Mercedes-Benz και να συμπληρώσεις τον αριθμό πλαισίου του οχήματός του στο αντίστοιχο πεδίο.

    Αφού επιβεβαιώσεις ότι η Mercedes-Benz σου ανήκει στο πρόγραμμα, δημιουργείς έναν λογαριασμό «Mercedes me». Ύστερα, επιλέγεις από την πλατφόρμα έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και κατόπιν εκδίδεται ένα μοναδικό ψηφιακό πιστοποιητικό ή αλλιώς κάρτα ServiceSelect που βεβαιώνει την έκπτωση, την οποία μπορείς να αποθηκεύσεις στο smartphone σου ή να την εκτυπώσεις ώστε να την χρησιμοποιήσεις στο επόμενο service.

    • Mε Mother Care Service (know how, book service)
    • Γνήσια & αξιόπιστα ανταλλακτικά (για μεγαλύτερο κύκλο ζωής)
    • Με special εκπτώσεις (ως 38%)

    Τα delays παραδόσεων καινούργιων έφεραν αύξηση στις πωλήσεις μεταχειρισμένων, μα οι νέοι κάτοχοι επέλεξαν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της μάρκας. Αυτό πιστεύεις ισχύει μόνο για premium μάρκες όπως η Mercedes; Τι λες;

    Σελίδα 1Η premium συντήρηση της Mercedes-Benz
    Σελίδα 2Πως ένα όχημα Mercedes μεγαλώνει μα δεν… παλιώνει!
    Σελίδα 3Ψηφιακό πακέτο εφαρμογών MercedesMe ! Τοp Υπηρεσίες
    Σελίδα 4Mercedes - Benz: Το καθαρό αυτοκίνητο είναι μισή αρχοντιά και 100% υγεία
    Σελίδα 5Ελαστικά & φρένα για Mercedes-Benz ! Original ποιότητα, ασφάλεια, αξία