Το νέο Arivo Traverso ARV H/T είναι ειδικά σχεδιασμένο για εντός και εκτός δρόμου οδήγηση, κάτι που το κάνει άμεσα ιδανικό για τα μοντέλα της best-seller κατηγορίας των SUV.

Το νέο Arivo Traverso ARV H/T είναι ειδικά σχεδιασμένο για εντός και εκτός δρόμου οδήγηση, κάτι που το κάνει άμεσα ιδανικό για τα μοντέλα της best-seller κατηγορίας των SUV.

Arivo Traverso ARV H/T: Ο νέος «παίκτης» στα SUV ελαστικά

1444 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα Arivo Traverso ARV H/T είναι ο νέος «παίκτης» στην κατηγορία των SUV ελαστικών , σχεδιασμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο ειδικά για τις ανάγκες της εντός και εκτός δρόμου οδήγησης, με έμφαση στην ασφάλεια και την οδηγική άνεση.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Ελαστικά SUV με επιδόσεις - Arivo Traverso ARV H/T

Τα ελαστικά της Arivo σχεδιάζονται στην Ευρώπη, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της αγοράς – από επιβατικά οχήματα, SUV έως και ελαφριά επαγγελματικά. Η πλούσια γκάμα εξοπλίζεται από τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που έχει αναπτύξει η εταιρεία, ενώ έχει δοκιμαστεί σε πολλά και διαφορετικά test, παρέχοντας εμπιστοσύνη, ασφάλεια, επιδόσεις και άνεση.

Αυτή τη φορά, έχοντας δοκιμάσει στο παρελθόν το Arivo Arzero, περνάμε από το «μικροσκόπιο» τουTest Center του Autotriti το Arivo Traverso ARV H/T. Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά, τι προσφέρει το νέο ελαστικό.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ολοκαίνουργια σχεδίαση πέλματος για απόδοση στο βρεγμένο

Όπως αναφέραμε, το νέο Arivo Traverso ARV H/T είναι ειδικά σχεδιασμένο για εντός και εκτός δρόμου οδήγηση, κάτι που το κάνει άμεσα ιδανικό για τα μοντέλα της best-seller κατηγορίας των SUV. Τα εν λόγω ελαστικά διαθέτουν μία ολοκαίνουργια σχεδίαση πέλματος με τέσσερις φαρδιές αυλακώσεις αποστράγγισης και μία κατευθυντική νεύρωση στο κέντρο της στεφάνης, οι οποίες «σπάνε» και απομακρύνουν το στρώμα νερού που δημιουργείται μεταξύ ελαστικού και οδοστρώματος. Έτσι λοιπόν, σε συνθήκες βρεγμένου οδοστρώματος το ελαστικό καταφέρνει να διατηρήσει στο βέλτιστο βαθμό τις επιδόσεις του, τόσο στο χειρισμό όσο και στο φρενάρισμα.
 

Ειδική τεχνολογία για εντός & εκτός δρόμου επιδόσεις

Από την άλλη, το Traverso ARV H/T της Arivo παρέχει τις απαραίτητες επιδόσεις σε ασφάλτινο ή χωμάτινο τερέν, χάρη στην τεχνολογία rib wear και τις κάθετες αυλακώσεις. Αυτές υποστηρίζουν τους ώμους του ελαστικού, απομακρύνοντας εκτός του υγρού στοιχείου, κάθε ακαθαρσία, λάσπη και χώμα, διατηρώντας το πέλμα καθαρό και βελτιώνοντας την ικανότητα διεύθυνσης.
 

Σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες, άνεση και χιλιομετρική αντοχή

Σε ότι αφορά τις υψηλές ταχύτητες αλλά και τον χειρισμό -κάτι που είναι αρκετά σημαντικό για τα «ογκώδη» SUV- τα Traverso ARV παρουσιάζουν εξαιρετική σταθερότητα χάρη στο περίγραμμά τους. Ταυτόχρονα, η αρχιτεκτονική τους περιορίζει αποτελεσματικά την έκκεντρη φθορά, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη αντοχή και περισσότερα χιλιόμετρα. Μεταξύ άλλων, μέσω των πολλαπλών αυλακώσεων και τα ισορροπημένα μπλοκ, βελτιώνεται η άνεση και η ποιότητα κύλισης μειώνοντας την εξάπλωση θορύβου.
 

Θα τα βρείτε στην Ελλάδα από την Easytires

Με 47 χρόνια know-how και καλό όνομα (φήμη) στον κλάδο των ελαστικών, η εταιρεία Easytires (Ελαστικά Βασιλειάδης Α.Ε.)  προσφέρει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης 8000τμ (κτιριακές εγκαταστάσεις 1600τμ), υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου, με εξυπηρέτηση, ταχύτητα, ευελιξία, επαγγελματισμό. Σημαντικό και το ότι παρέχει τα προϊόντα της σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
 
Πέρα από τα ποιοτικά προϊόντα, η μεγάλη δυναμική της εταιρείας φαίνεται και από το μεγάλο δίκτυο συνεργατών της,  που απαρτίζεται από περισσότερα από 500 σημεία πώλησης σε Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία.