Διάκριση για το N`FERA Sport της Nexen Tire

1793 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2020

Η Nexen Tire ανακοίνωσε ότι το ελαστικό της N`FERA Sport διακρίθηκε σε διεθνές test θερινών ελαστικών.

 
Η δοκιμασία δύο σταδίων αφορούσε θερινά ελαστικά τύπου 245/45 R18 από 50 μεγάλες εταιρείες που διατίθενται σήμερα στην Ευρώπη. Τα ελαστικά τοποθετήθηκαν (από τους testers γνωστού Γερμανικού περιοδικού) σε μια BMW Σειρά 5 και αξιολογήθηκαν στο πρώτο στάδιο για τις επιδόσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. Τα 20 κορυφαία προϊόντα πέρασαν στο τελικό στάδιο για δοκιμές χειρισμού, φθοράς, θορύβου και σταθερότητας οδήγησης.

Το ελαστικό N`FERA Sport της Nexen Tire, το οποίο κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Ευρώπης, πέτυχε καλές επιδόσεις σε πολλές κατηγορίες και κατέκτησε την 6η θέση και την υψηλότερη αξιολόγηση «Πολύ Προτεινόμενο».

Το N`FERA Sport σημείωσε ιδιαίτερα καλή βαθμολογία στη σταθερότητα, τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα, ενώ έλαβε θετική αναγνώριση στις δοκιμές φρεναρίσματος. Το αποκορύφωμα ήταν η κατηγορία θορύβου, στην οποία το ελαστικό κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα, με θόρυβο διέλευσης 66,6 dB.

"Είμαστε πολύ περήφανοι για την αναγνώριση που έλαβε το N`FERA Sport στις μεγάλες ευρωπαϊκές δοκιμές απόδοσης", δήλωσε ο Travis Kang, Διευθύνων Σύμβουλος της Nexen Tire. "Η εταιρεία μας είχε την τιμή να ξεπεράσει κάθε ανταγωνιστή στις δοκιμές θορύβου, τη στιγμή που οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ενισχύσει τις απαιτήσεις χαμηλού θορύβου, υπογραμμίζοντας τη σημασία της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας με την ανάπτυξη των ηλεκτρικών οχημάτων".

Το Elastika.Autotriti.gr 
σύντομα θα επανέλθει με πλήρη παρουσίαση του συγκεκριμένου ελαστικού.