Elastrakclub: Ένα club όχι για λίγους. Για πολλούς και εκλεκτούς

Elastrakclub: Ένα club όχι για λίγους. Για πολλούς και εκλεκτούς

10898 Επισκέψεις στο άρθρο

Επειδή όταν είμαστε στον δρόμο μπορούν να συμβούν τα πάντα, το elastrakclub υποστηρίζει τους κατόχους ελαστικών Bridgestone ή Firestone. Με προνόμια και δώρα για όλα τα μέλη του. Φυσικά όπως κάθε "club" και με χρηστικές παροχές, όπως η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού μετά από ένα «ατυχές συμβάν».

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Elastrak δίνει λύσεις & υποστήριξη με το Elastrakclub

Η Elastrak εκπροσωπεί για πάνω από δύο δεκαετίες στη χώρα μας τον Όμιλο Bridgestone (Bridgestone – Firestone), έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο. Η εταιρεία έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά και λόγω της καλής after sales σχέσης που «κτίζει» με τους πελάτες της (εμπόρους μα και τελικούς καταναλωτές). Σε αυτή την σχέση επενδύει και η δημιουργία του elastrakclub.
 
Το elastrakclub αποτελεί τη μόνιμη διαπελαετιακή επαφή της «μαμάς» ELASTRAK, πάντα (365 ημέρες το χρόνο) και παντού (σε όλη την Ελλάδα). Το μόνο που χρειάζεται, είναι η αγορά  ελαστικών Bridgestone ή Firestone από κατάστημα που ανήκει στο επίσημο δίκτυο της ΕΛΑΣΤΡΑΚ ΑΕ σε όλη την Ελλάδα.

Οι συγκεκριμένες παροχές και τα προνόμια αυτά, συνοδεύουν τον αγοραστή καθόλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των ελαστικών της Bridgestone ή της Firestone.

Το 1ο πρόγραμμα επιβράβευσης & προνομίων στην ελληνική αγορά ελαστικών

Όπως δήλωσε και σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κ. Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΑΣΤΡΑΚ, «Το Elastrakclub είναι το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης και προνομίων στην ελληνική αγορά ελαστικών. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της επιτυχίας του στη συνέχεια υπήρξε μερική αντιγραφή του από ανταγωνιστές, ωστόσο το Elastrakclub παραμένει να δίνει το πλέον δυναμικό παρόν καθώς εξελίσσεται συνεχώς».
 
 Ας δούμε όμως, τι οφέλη έχει κάποιος με την εγγραφή του στο elastrakclub.
 

Δωρεάν αντικατάσταση ελαστικών λόγω ζημιάς

Η προσφορά αυτή ισχύει πέραν της εργοστασιακής εγγύησης που συνοδεύει τα ελαστικά των BridgestoneFirestone και ενεργοποιείται  με την αγορά 4 ελαστικών (των 2 εταιρειών) για επιβατικά ή 4x4 οχήματα. Η διάρκειά της δωρεάν αντικατάστασης ισχύει για ένα χρόνο, ακόμα κι αν ευθύνεστε εσείς ως κάτοχος τους, για την ζημιά. 

Ακόμα και μετά από ένα «ατυχές γεγονός», που το ελαστικό (αφορά ένα έως τέσσερα ελαστικά) κρίνεται ακατάλληλο για επισκευή και χρήση, τα μέλη του elastrakclub επωφελούνται από  δωρεάν αντικατάσταση με καινούργια, σε οποιοδήποτε μέλος (κατάστημα) του δικτύου συνεργατών της Elastrak.

Φυσικά, το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς των ελαστικών, η άδεια κυκλοφορίας και η ταυτότητα είναι απαραίτητα για τη δωρεάν αντικατάσταση.

Συμμετοχή και στις 12 μηνιαίες κληρώσεις δώρων

Με την αγορά ελαστικών Bridgestone ή Firestone για οποιοδήποτε όχημα, άμεσα (από τον επόμενο μήνα) συμμετέχετε και στις  12 μηνιαίες κληρώσεις. Σε αυτές μπορείτε να κερδίσετε δωροεπιταγές για καύσιμα, ρούχα, ακόμα και για ψώνια σε supermarket, σε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων.

Τα πιο πάνω ισχύουν ακόμη και αν αγοράσετε μόλις 2 ελαστικά (και όχι μόνο στην περίπτωση που αντικαταστήσετε και τα 4 του αυτοκινήτου σας)!

Συνέχεια του άρθρου >>>