Το Linglong Crosswind A/T 100 είναι σχεδιασμένο για αυτοκίνητα SUV και προσφέρει άριστη πρόσφυση σε συνθήκες βροχής ή χιονιού.

Το Linglong Green-Max UHP, είναι ιδανικό γι αυτούς που τους αρέσει να πατούν το γκάζι λίγο παραπάνω (και φυσικά θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς). Είναι σχεδιασμένο για επιλεγμένα σπορ αυτοκίνητα, προσφέρει άριστη πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα και χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Το Green-Max All Season αποτελεί μια Value for money, αξιόπιστη, επιλογή ελαστικού 4 εποχών.

Το ελαστικό της Linglong Tires, το GREEN-Max 4Χ4HP έχει σχεδιαστεί ειδικά για οχήματα SUV. Ξεχωρίζει για τον καλό χειρισμό που επιφυλάσει στον κάτοχο του. Διαθέτει σχεδιασμό ενισχυμένης απόδοσης αποστράγγισης κάτι που του δίνει πλεονέκτημα και καλή συμπεριφορά αντίδρασης και σε φαινόμενα υδρολίσθησης.

Η Linglong διεκδικεί παγκόσμιο ρόλο στην αγορά των ελαστικών, γι' αυτό και προσφέρει μία πλήρη γκάμα ελαστικών για όλες τις ανάγκες και οχήματα.

Γεγονός! Σύντομα, Μade in Europe!

10382 Επισκέψεις στο άρθρο

Με πλήρη γκάμα, ο κατασκευαστής που στοχεύει να γίνει Παγκόσμια μάρκα. Καλύπτει, με παρουσία σε πάνω από 180 χώρες, ήδη παγκοσμίως, όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Φυσικά και στην Ελλάδα. Μέσα στη χρονιά, ίσως και το καλοκαίρι που έρχεται, θα διανέμει τα Value for money Ελαστικά της και με σφραγίδα "Made In Europe"!

ΕΛΑΣΤΡΑΚ ΑΕ

Πολλά από τα μοντέλα της γκάμας της είναι 1ης τοποθέτησης (δηλαδή έχουν περάσει από τα πολύ αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής των κατασκευαστών) σε μοντέλα πολλών μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών.

Τα τελευταία χρόνια, παρέχει με επιτυχία υπηρεσίες 1ης τοποθέτησης για περισσότερους από 60 εγχώριους και Top Διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως:  Audi, Volkswagen, General Motors, Ford, Renault, Nissan, China FAW, Dongfeng Motor, China heavy Auto, Changan Automobile, Geely Automobile.

Στόχος της Linglong Tire είναι το να βρίσκεται "μεταξύ των 10 μεγαλύτερων κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως"!  Ενώ ήδη είναι επικεντρωμένη στην διεθνοποίησης της μάρκας επενδύοντας μεγάλα κεφάλαια ώστε να γίνει ένας παγκόσμιος οργανισμός με ισχυρή ανταγωνιστικότητα.

Η Linglong Tire  διαθέτει 4 εργοστάσια κατασκευής ελαστικών, 3 κέντρα έρευνας & ανάπτυξης  (R&D) και ένα Ευρωπαϊκό κέντρο δοκιμών. Όλα μαζί συντελούν στην επίτευξη του στόχου για την ανάπτυξη της πιο σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής ελαστικών. 

Η Σερβία επιλέχθηκε αρχικά, ως ο πρώτος στρατηγικός εταίρος της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη καθώς προσέφερε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για ανάπτυξη και επενδύσεις. Έτσι, το εργοστάσιο της Linglong International Europe (LLIE), το δεύτερο εργοστάσιο εκτός συνόρων της Κίνας που θα έχει η Linglong, κατασκευάζεται με γοργούς ρυθμούς στην βιομηχανική περιοχή του Zrenjanin. Και αυτό θα αποτελέσει πολύ σύντομα το κέντρο διανομής των Made in Europe ελαστικών της. Με την ολοκλήρωση του έργου, η ετήσια παραγωγή θα φτάσει τα 13,62 εκατομμύρια ελαστικά, με προβλεπόμενα ετήσια έσοδα 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το νέο εργοστάσιο στην Σερβία θα βοηθήσει περαιτέρω την Linglong να αναπτυχθεί στην ευρωπαϊκή αγορά (στην οποία ήδη έχει κατακτήσει αξιοσημείωτα μερίδια αγοράς) και θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου της να γίνει ένας από τους 10 μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως.

Σημειολογικές για τον στόχο της, οι 2 χορηγικές συνεργασίες της

Η Linglong Tire στοχεύοντας σε ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση των ελαστικών της στην ευρωπαϊκή αγορά έχει συνάψει χορηγικές συνεργασίες με δύο από τις πιο ιστορικές και δημοφιλείς ομάδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Από το 2018 το όνομα της συνδέεται με την "μεγάλη κυρία" του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου και του απαιτητικού Ιταλικού Πρωταθλήματος, Juventus (Γιουβέντους) ! Με τη βοήθεια του τεράστιου αριθμού των πιστών οπαδών της ομάδας παγκοσμίως, η Linglong βελτίωσε το Brand image της και αύξησε τις πωλήσεις των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να επιλέγεται από όλο και περισσότερους καταναλωτές. Ομάδα λοιπόν που κερδίζει δεν αλλάζει, γι` αυτό και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους μέχρι το 2022.

Από το 2015, είναι χορηγός της Γερμανικής ομάδας Wolfsburg (Βόλφσμπουργκ), μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Το σήμα της Linglong κοσμεί την εμφάνιση της γερμανικής ομάδας σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, κάτι που θα συνεχιστεί και μέχρι το 2022.  Στα πλαίσια της ίδιας χορηγικής συνεργασίας, η Linglong είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών για τις ανάγκες του δημοφιλούς συλλόγου και εμφανίζεται ως παγκόσμιος χορηγός στο υψηλότερο επίπεδο συνεργατών στα εντός έδρας παιχνίδια τους.


Στην Ελλάδα - Που θα βρείτε τα ελαστικά της Linglong 

Η Shandong Linglong Tire Co., Ltd όπως είπαμε σήμερα είναι μία παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία κατασκευής ελαστικών με προϊόντα που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Από επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα μέχρι λεωφορεία, φορτηγά, χωματουργικά και βιομηχανικά οχήματα.

Από το 2021 τα ελαστικά της θα φέρουν και την σφραγίδα "Made in Europe" !


Στην Ελλάδα βρίσκoυμε, τα  Value for money προιόντα της σε πάνω από 200 επιλεγμένα σημεία διάθεσης. Διατίθενται αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., (εταιρεία του γνωστού ομίλου Τουρνικιώτη).

Ο όμιλος έχει 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά ως διανομέας κορυφαίων brand στην αγορά των Eλαστικών Aυτοκινήτων καθώς και στην αγορά του Κλιματισμού και των Συστημάτων Θέρμανσης. Στο χαρτοφυλάκιο των ελαστικών του, συγκαταλέγονται επώνυμα Brands-Μάρκες όπως: Linglong, Toyo Tires, Lanvigator, Νitto και Aurora για τις οποίες έχει την αποκλειστική διανομή.

Η γκάμα των ελαστικών της.
Δείτε πιο κάτω την γκάμα (τύπους, μοντέλα, διαστάσεις) των Ελαστικών της, με 1 κλίκ στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει.

Ελαστικά Επιβατικών Αυτοκίνητων
Ελαστικά SUV - 4x4
Ελαστικά Επαγγελματικών Αυτοκίνητων
Ελαστικά Φορτηγών & Λεωφορείων
Ελαστικά Οχημάτων Ειδικών Χρήσεων

Και πρόγραμμα Εγγύησης Linglong
Το πρόγραμμα εγγύησης καλύπτει καινούργια ελαστικά Linglongπου έχουν αγοραστεί από το επιλεγμένο δίκτυο μεταπωλητών για οχήματα ιδιωτικής χρήσης (με μόνη προϋπόθεση την αγορά 4 ελαστικών). Η περίοδος κάλυψης ξεκινά από την ημερομηνία αγοράς και ισχύει για 12 μήνες ή 15.000 χλμ.

Αντικείμενο αυτής της κάλυψης το κλατάρισμα του ελαστικού έπειτα από σύγκρουση του στο πεζοδρόμιο ή σε λακκούβα. Εξαιρούνται ζημιές από πυρκαγιά, κακόβουλες πράξεις, καθώς και από μηχανικές βλάβες (π.χ κακή συντήρηση οχήματος).

 Κατά την αγορά καινούργιων ελαστικών από την γκάμα της Linglong για επιβατικά οχήματα (ιδιωτικής χρήσης με ελληνικές πινακίδες) , μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και κάποια ακόμη πληροφοριακά στοιχεία (στην ειδική φόρμα που θα σας διαθέσει ο εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της Τενόρα). Αν και όταν χρειαστεί να γίνει η αντικατάσταση θα χρειαστεί να την προσκομίσετε (την φόρμα) στον μεταπωλητή μαζί με την άδεια κυκλοφορίας σας καθώς και αντίγραφο της απόδειξης αγοράς των ελαστικών.

Η εταιρεία (Τενόρα) αποστέλλει στον μεταπωλητή της το προς αντικατάσταση ελαστικό, ενώ ο μεταπωλητής κρατά το κατεστραμμένο ελαστικό για τεχνικό έλεγχο 3 μηνών.

Ο πελάτης (δηλαδή εσείς) δεν έχει κανένα κόστος, για το ελαστικό που θα χρειαστεί να αντικατασταθεί, παρά μόνο το κόστος τοποθέτησης και ζυγοστάθμισης. Η αντικατάσταση –αν και όταν χρειαστεί-  γίνεται με ελαστικό ιδίου τύπου και διαστάσεων.

 

Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.