Η Cooper κερδίζει βραβείο για τα καλύτερα 4X4 & SUV ελαστικά

1656 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/3/2020

Η Cooper Tires διεκδίκησε το πρώτο της βραβείο για το 2020 και το κερδίζει. Το βραβείο «Best 4x4 / SUV Tire» πήγε στην Cooper Discoverer AT3 4S ™ στα βραβεία Hevea για τη βιομηχανία ελαστικών που έλαβε χώρα στη Μαδρίτη στις 9 Ιανουαρίου

 
Κάθε χρόνο, τα βραβεία Hevea αποσκοπούν στο να τονίσουν την εργασία που επιτελούν άτομα, εταιρείες και ιδρύματα σε ολόκληρο τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας - με έμφαση στα ελαστικά. Προσφέροντας αξιοπιστία στα βραβεία, όλοι οι νικητές επιλέγονται από επαγγελματίες του κλάδου.

Η Cooper έχει ένα ισχυρό ιστορικό στις αγορές 4x4 και SUV, με μια μεγάλη γκάμα ελαστικών δρόμου και off-road για διάφορες επιφάνειες, συνθήκες και θερμοκρασίες.

Η off-road σειρά της Cooper περιλαμβάνει ελαστικά για λάσπη, ανώμαλο έδαφος και προϊόντα παντός εδάφους, ενώ η γκάμα των ελαστικών  δρόμου περιλαμβάνει προϊόντα καλοκαιριού, χειμώνα και όλων των εποχών για οχήματα CUV και SUV.

Ο κ. Marcos Fernández, Γενικός Διευθυντής της Cooper Νότιας Ευρώπης, δήλωσε: "Είναι τιμή να λάβουμε το βραβείο Hevea για το" Best 4x4 / SUV Tire ". Με βραβευμένα προϊόντα και με επίκεντρο την εξυπηρέτηση των πελατών, η Cooper συνεχίζει να τοποθετείται στην Ισπανία για επιτυχία. Ανυπομονούμε να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο την εμβέλεια των 4x4 και SUV στο μέλλον. "