Η Lamborghini Huracan Tecnica «φοράει» ελαστικά Bridgestone Potenza Sport

Η Lamborghini Huracan Tecnica «φοράει» ελαστικά Bridgestone Potenza Sport

1131 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/2/2023

Νέα συνεργασία κορυφής για την Bridgestone, η οποία προμηθεύει με ελαστικά πρώτης τοποθέτησης της σειράς POTENZA, το νέο hypercar Lamborghini Huracan Tecnica.

ΕΛΑΣΤΡΑΚ ΑΕ

Τα ελαστικά της σειράς POTENZA αναδεικνύουν πλήρως τις επιδόσεις των σούπερ σπορ αυτοκινήτων, όπως η Lamborghini Huracán, αυτοκινήτων «γεννημένων» για επιδόσεις.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα ελαστικά Potenza Sport έχουν ασύμμετρο σχεδιασμό πέλματος, που ενισχύει την απόκριση του τιμονιού και την σταθερότητα στις στροφές καθώς και μία εσωτερική δομή στεφάνης που κατανέμει ομοιόμορφα την πίεση στις στροφές. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τη νέα σύνθεση γόμας, που βελτιώνει την πρόσφυση.

Ως ελαστικό υπέρ υψηλών επιδόσεων επόμενης γενιάς, το Potenza Sport θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των premium σπορ ελαστικών, παρέχοντας την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των δοκιμών που διεξήγαγε ο ανεξάρτητος οργανισμός TÜV SÜD.

Το Bridgestone Potenza Race, ένα ημί slick ελαστικό που εξελίχθηκε για τις πίστες, με πιστοποίηση για χρήση και σε δρόμο, εγγυάται εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα χάρη στη βελτιστοποιημένη σύνθεση γόμας, τον καινοτόμο σχεδιασμό πέλματος και το σπορ προφίλ που αυξάνει τον έλεγχο της οδικής συμπεριφοράς.

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στον καλύτερο χρόνο γύρου, το καλύτερο φρενάρισμα σε στεγνό και η εξαιρετική διάρκεια ζωής μέσα στην πίστα, από τον πρώτο έως τον τελευταίο γύρο, όπως αποδεικνύεται από τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τον ανεξάρτητο οργανισμό TÜV SÜD.