Το Toyo Celsius AS2 αποτελεί μία προσιτή επιλογή με ισορροπημένες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες του χρόνου, από στεγνές, βρεγμένες μέχρι και… χιονισμένες!

Το Toyo Celsius AS2 αποτελεί μία προσιτή επιλογή με ισορροπημένες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες του χρόνου, από στεγνές, βρεγμένες μέχρι και… χιονισμένες!

Το ελαστικό της ιαπωνικής μάρκας έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει σε όλες τις συνθήκες, εξοπλισμένο με όλη την τεχνογνωσία της Toyo με γνώμονα το «Value for Money» χαρακτήρα, την άνεση και την ασφάλεια

Το ελαστικό της ιαπωνικής μάρκας έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει σε όλες τις συνθήκες, εξοπλισμένο με όλη την τεχνογνωσία της Toyo με γνώμονα το «Value for Money» χαρακτήρα, την άνεση και την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.

  • Το Toyo Celsius AS2 αποτελεί μία προσιτή επιλογή με ισορροπημένες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες του χρόνου, από στεγνές, βρεγμένες μέχρι και… χιονισμένες!
  • Το ελαστικό της ιαπωνικής μάρκας έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει σε όλες τις συνθήκες, εξοπλισμένο με όλη την τεχνογνωσία της Toyo με γνώμονα το «Value for Money» χαρακτήρα, την άνεση και την ασφάλεια

Toyo Celsius AS2: Ασφαλής μετακίνηση 24/7/365

11559 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/1/2023

Το Celsius AS2 αποτελεί την πρόταση της Toyo στη δημοφιλή κατηγορία των ελαστικών 4 εποχών, μία εξαιρετική «Value for Money» επιλογή με απόδοση όλο τον χρόνο, 24/7/365, σε όλες τις συνθήκες, σταθερότητα και ασφάλεια σε στεγνό και βρεγμένο.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Το Toyo Celsius AS2 έχει πολύ καλή σχέση τιμής & απόδοσης σε όλες τις συνθήκες

Χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο. Οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν, τα ελαστικά όμως; Στις εποχές (και στις κλιματικές συνθήκες) δεν μπορείτε να βάλετε «χέρι» αλλά σε ότι αφορά τις αλλαγές ελαστικών καθώς και όλες τις έγνοιες που τις συνοδεύουν, μπορείτε να τις αφήσετε πίσω επιλέγοντας ένα ελαστικό από τη δημοφιλή (τελευταίως) κατηγορία των “4 εποχών”  (all seasons).


Το ελαστικό της ιαπωνικής μάρκας έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει σε όλες τις συνθήκες, εξοπλισμένο με όλη την τεχνογνωσία της Toyo με γνώμονα το «Value for Money» χαρακτήρα, την άνεση και την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.

Το ελαστικό της ιαπωνικής μάρκας έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει σε όλες τις συνθήκες, εξοπλισμένο με όλη την τεχνογνωσία της Toyo με γνώμονα το «Value for Money» χαρακτήρα, την άνεση και την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σχεδιασμένο για κάθε εποχή, σημαίνει 24/7/365 (όλο τον χρόνο-ασφάλεια στον δρόμο)

Ο εκπρόσωπος της Toyo, ακούει στο όνομα Celsius AS2 και αποτελεί μία προσιτή επιλογή με ισορροπημένες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες του χρόνου, από στεγνές, βρεγμένες μέχρι και… χιονισμένες! Συγκεκριμένα, το ελαστικό της ιαπωνικής μάρκας έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει σε όλες τις συνθήκες, εξοπλισμένο με όλη την τεχνογνωσία της Toyo με γνώμονα το «Value for Money» χαρακτήρα, την άνεση και την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.
 
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που έχει διακριθεί και σε διεθνή tests ελαστικών λαμβάνοντας μία καλή θέση στην τελική κατάταξη, παρότι βρέθηκε αντιμέτωπο με ελαστικά premium μαρκών. Το Toyo Celsius AS2 πέρασε με επιτυχία, στις διεθνείς δοκιμές, εξαντλητικά tests και δοκιμασίες που προσομοιάζουν ακόμα και τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες (βροχή, χιόνι, ακόμα και παγετό), αποκτώντας τον χαρακτηρισμό «Ικανοποιητικό» από τους κριτές, ενώ ξεχώρισε για την αντοχή του στη φθορά και την αντοχή του στην υδρολίσθηση.
 

Πατάει - δεν γλιστράει ! Ακόμα και σε πάγο

Τα Toyo Celsius AS2 διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, για να αποδώσουν τα μέγιστα σε στεγνό, βρεγμένο ακόμα και χιονισμένο οδόστρωμα. Το πέλμα τους διαθέτει ειδικές εγκοπές με μεταβλητή πυκνότητα, δηλαδή μεγαλύτερης πυκνότητας στο εσωτερικό, που παρέχουν πρόσφυση σε οδήγηση σε χιόνια και πάγο.

Στο εξωτερικό του πέλματος διαθέτουν εγκοπές μικρότερης πυκνότητας που έχουν καλύτερη απόδοση σε στεγνό και υγρό οδόστρωμα, διώχνοντας το νερό με βέλτιστο τρόπο και παρουσιάζοντας αντοχή στην υδρολίσθηση.

Παράλληλα, τα Celsius AS2 διαθέτουν τα ειδικά δυναμικά κωνικά άκρα πέλματος της Toyo Tire, αυξάνοντας έτσι την πέδηση σε βρεγμένους και στεγνούς δρόμους, μειώνοντας την παραμόρφωση του πέλματος για να βελτιώσουν την επαφή με το δρόμο, κάτι που μεταφράζεται σε πιο ασφαλή χειρισμό σε όλες τις συνθήκες.
 

Ασφαλές φρενάρισμα & σταθερότητα (ακόμη και στο χιόνι)

Σε ότι αφορά τους χιονισμένους και παγωμένους δρόμους, το Toyo Celsius AS2 έχει εξοπλιστεί με ειδικές «δαγκάνες» χιονιού, που «γατζώνουν» τη χιονισμένη ή παγωμένη επιφάνεια του δρόμου. Στα χαρακτηριστικά του ελαστικού, να προσθέσουμε επίσης και τις σχισμές πολλαπλών κυματισμών που ελαχιστοποιούν τη φθορά και αυξάνουν τη πρόσφυση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν A. ομαλή και ήσυχη οδήγηση , B. ασφαλές φρενάρισμα , Γ. σταθερότητα στο δρόμο.

Οικονομία με αυξημένη χιλιομετρική απόδοση, αντοχή στη φθορά & χαμηλή αντίσταση κύλισης

Μιλώντας για τη φθορά, η αντοχή τους σε αυτήν καθώς και η χιλιομετρική απόδοση τους (κρατάνε για περισσότερα χιλιόμετρα), συμβάλλουν με τη σειρά τους στον οικονομικό χαρακτήρα των Celsius AS2, ενώ ταυτόχρονα, η χαμηλή αντίσταση κύλισης «κρατάει» την κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα.   
 

Με τιμή κοντά στο κατοστάρικο (100 ευρώ)

Για τέλος αφήσαμε έναν άλλο σημαντικό παράγοντα (πέρα από τον πρωτεύοντα, της ασφάλειας) αυτόν της τιμής. Η τιμή των Toyo Celsius AS2 στην ελληνική αγορά κυμαίνεται γύρω στο 100ρικο, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος τοποθέτησης.

Αυτό σημαίνει πως, το Celsius AS2 είναι μία από τις πιο οικονομικές, επώνυμες προτάσεις της αγοράς με ισορροπημένες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί πως διατίθενται σε 57 διαστάσεις και για τροχούς 14-20 ιντσών, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες χιλιάδων κατόχων αυτοκινήτων.
 Toyo Celsius AS2: Made in Japan ελαστικό, προσιτό & ασφαλές 24/7/365!
- 4 εποχών (με επιδόσεις και value for money χαρακτηριστικά)
- Πατάει - δεν γλιστράει. Φρενάρει καλά, ακόμα και σε πάγο & χιόνι
- Γλιτώνει χρήμα στον κάτοχο του (με αυξημένη χλμ απόδοση & αντοχή στη φθορά)
- Με τιμή κοντά στο 100στάρικο, μία από τις πιο οικονομικές, επώνυμες επιλογές.
Με την τιμή τους πλέον να αγγίζει αυτή των θερινών & επιδόσεις προηγμένης τεχνολογίας κατασκευής, κερδίζουν μερίδια προτίμησης. Εσύ τι λες;