30ετή Εμπειρία και 24ωρη Εξυπηρέτηση

3244 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/4/2020

Με 30ετή εμπειρία στον χώρο των ελαστικών και 24 ώρες εξυπηρέτηση, το βουλκανιζατέρ του Σωτηρίου Ευάγγελου σας παρέχει τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία που θέλετε!

 
Το ελαστικό οφείλει να καλύπτει τις απαιτήσεις μας, ανάλογα με το έδαφος στο οποίο κινούμαστε συνήθως. Δηλαδή, αναφερόμαστε σε χειμερινά ελαστικά, σε θερινά, σε ελαστικά χιονιού ή σε εκτός δρόμου και μικτά ελαστικά. Και φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψομε δύο πολύ σημαντικές κατηγορίες, τα runflat ελαστικά, δηλαδή αυτά που δεν σκάνε, και τα πράσινα ελαστικά, τα οποία έχουν χαμηλή αντίστασης κύλισης και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση καυσίμου. Κάθε όχημα έχει ελαστικά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κατασκευής και λειτουργίας, καθώς και ένα ορισμένο εύρος διάστασης.

Σε αντίθεση με τα ελαστικά, οι ζάντες έχουν μόνο 3 χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να γνωρίζεις όταν ψάχνεις να αγοράσεις ζάντες. Αυτά είναι τα εξής: 
• Διαστάσεις
• Καρέ
• Offset

Κάτι που πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν είναι πως οι ζάντες βελτιώνουν και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου εκτός από την εμφάνισή του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των ιδιοτήτων τους, οι κυριότερες από τις οποίες είναι:
• Ακαμψία
• Βάρος

Στο βουλκανιζατέρ του κου.
Σωτηρίου Ευάγγελου θα βρείτε τους ειδικούς που θα σας κατατοπίσουν!

Με 30ετή εμπειρία στον χώρο των ελαστικών και 24 ώρες εξυπηρέτηση, το βουλκανιζατέρ του Σωτηρίου Ευάγγελου σας παρέχει τις υπηρεσίες, την τεχνογνωσία και την βοήθεια τους με συνεχείς προσφορές στα ελαστικά (και σε μεταχειρισμένα).

Η εταιρία Σωτηρίου Ευάγγελου  βρίσκεται Π.Ράλλη 115 & Θηβών και από το 1998 με 30 χρόνια εμπειρία στον χώρο είναι κοντά σας με πολύ καλές τιμές και με προσφορές και σε μεταχειρισμένα.

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε 
Διεύθυνση: Π.Ράλλη 115 &Θηβών, Αιγάλεω
Τηλέφωνο:  21 05611250

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΖΑΝΤΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός