70 χρόνια καινοτομίας, ποιότητας & απόδοσης!

2340 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ελαστικό Open Country A/T+ από την Toyo Tires είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει ιδανική απόδοση σε συνδυασμό με μια δυναμική εμφάνιση.

 
Το νέο ελαστικό Open Country A/T+ είναι η τέλεια λύση για τους οδηγούς που επιθυμούν να πάνε παντού, από αυτοκινητόδρομο έως και δασικό δρόμο.

Ο ασύμμετρος σχεδιασμός με πέντε αυλακώσεις και το άκαμπτο μπλοκ ενισχύει την ανθεκτικότητα, παρέχει υψηλές επιδόσεις σε αυτοκινητόδρομους υψηλής ταχύτητας και βελτιστοποιημένο χειρισμό εκτός δρόμου.

Οι επιδόσεις παντός δρόμου ενισχύονται από τις νέες τεχνολογίες που παρέχουν μια ομαλή και άνετη οδήγηση. Ο δυναμικός σχεδιασμός των πλαϊνων ενισχύει την εμφάνιση του SUV

Παρέχει ενισχυμένη σταθερότητα 
Το  ελαστικό Open Country A/T+ Plus από την Toyo Tires  είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει πολύ καλή απόδοση σε συνδυασμό με μια επιβλητική εμφάνιση. 

Ο σχεδιασμός με άκαμπτο μπλοκ και ανομοιόμορφη φθορά καθιστά το ελαστικό Open Country A/T+ plus ως μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πηγαίνουν παντού, από αυτοκινητόδρομους έως και δασικούς δρόμους.

Το ελαστικό Open Country A/T+ plus παρέχει ενισχυμένη σταθερότητα, εξαιρετικό χειρισμό και αυξημένες δυνατότητες εκτός δρόμου.
Σημαντικό πλεονέκτημα: Η ενίσχυση στον ώμο του ελαστικού.


Διαθέτει Ειδική ένωση πέλματος με Σιλικόνη. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστκά του ελαστικού με μια ματιά.
 • Ανομοιόμορφη Σχεδίαση Ελαστικού
  ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ (σε γαλάζιο)
  - Καλή πρόσφυση παντός εδάφους

  ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
  - Χαμηλός θόρυβος
  - Αυξημένη σταθερότητα και καλύτερο φρενάρισμα
   
 • Σκαλωτές `Ακρες των Μπλοκ
  - Καλή πρόσφυση στην εκκίνηση
   
 • Ειδική ένωση πέλματος με Σιλικόνη
  Βελτιωμένη απόδοση σε υγρές συνθήκες οδήγησης και φθορά και συγχρόνως χαμηλή αντίσταση στην κύλιση.
   
 • Λινά με Υψηλή Αναστροφή Περιβλήματος
  -  
  Πολύ καλός  χειρισμός και σταθερότητα

Δείτε ένα γρήγορο βίντεο για το Open Country A/T+ Toyo Tires για να χορτάσει το μάτι...


 

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-5288843

Η ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., εταιρία του ομίλου Τουρνικιώτη, έχει 40χρονη παρουσία στην Ελληνική αγορά ως διανομέας κορυφαίων brand στην αγορά των Eλαστικών Aυτοκινήτων καθώς και στην αγορά του Κλιματισμού και των Συστημάτων Θέρμανσης.

Στο χαρτοφυλάκιο των ελαστικών συγκαταλέγονται οι κορυφαίες εταιρείες Linglong, Toyo Tires, Lanvigator και Aurora για τις οποίες έχει την αποκλειστική διανομή. Αντίστοιχα στον κλάδο των συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης είναι επίσημος  διανομέας για την Ελλάδα της Mitsubishi Electric Corporation.

Η μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της συντελούν ώστε η εταιρία να έχει ισχυρή παρουσία και στους δύο τομείς που δραστηριοποιείται.
Η ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. διαθέτει άριστο δίκτυο συνεργατών, εξειδικευμένο προσωπικό και υποδομές τέτοιας κλίμακας που την καθιστούν μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα.

ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 50, 104 41 Αθήνα
Τηλέφωνο : 210-5288843

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός