Η πιο αξιόπιστη εξυπηρέτηση

4768 Επισκέψεις στο άρθρο

Από την εταιρία ελαστικών Ηλίας Sport Tyres

 
Μπαίνοντας σε μία εμπορία ελαστικών, αντιλαμβάνεσαι με την μία το στυλ και το επίπεδο εξυπηρέτησης (φιλικό, με χαμόγελο, δύστροπο, επιφυλακτικό κλπ). Στη συνέχεια εξετάζεις τους υπόλοιπους παράγοντες. Ξέρουν το αντικείμενο καλά ; Διαθέτουν γκάμα λύσεων για την ανάγκη σου ; κλπ..κλπ..  Ψάχνεις δηλαδή αυτές που διαθέτουν τεχνογνωσία, εκπαιδευμένο & εξυπηρετικό προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό, λογικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς πελάτες!

Μία εταιρία που διαθέτει όλα τα παρπάνω χαρακτηριστικά είναι η Ηλίας Sport Tyres θα βρείτε την ιδανική λύση για το αυτοκίνητο σας, άμεσα και οικονομικά, χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουν οι τεχνικοί της εταιρείας.
 
Η φιλοσοφία και η λειτουργία του βουλκανιζατέρ βασίζεται στην πρόληψη κινδύνου που μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια του οχήματος.
 
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, τα εξελιγμένα μηχανήματα και ο εξοπλισμός, οι αυστηρές προδιαγραφές μαζί με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Σκοπός της Ηλίας Sport Tyres είναι να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, επισκευάζοντας και αντικαθιστώντας τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και το αυτοκίνητο σας.
 
Υπηρεσίες
  • Εμπόριο ελαστικών
  • Βουλκανιζατέρ
  • Λάστιχα αυτοκινήτων
  • Ζυγοσταθμίσεις
  • Ευθυγραμμίσεις
  • Ζάντες - Επισκευή ζαντών
  • Βάψιμο ζαντών

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός