Νέα προϊόντα περιποίησης από την Koch - Chemie!

1869 Επισκέψεις στο άρθρο

Πρόκειται για ένα ειδικό σαμπουάν και ένα ειδικό γαλάκτωμα ειδικό για την φροντίδα των δερμάτινων καθισμάτων.

 
Η Koch-Chemie μία από τις καταξιωμένες εταιρίας στο χώρο της παραγωγής προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου παρουσιάζει δύο ιδανικά προϊόντα. Πρόκειται για τα:

KochChemie® NanoMagicShampoo

Υψηλής ποιότητας σαμπουάν που προσφέρει υψηλό επίπεδο καθαρισμού και προστασία μεγάλης διάρκειας. Προηγούμενη προστασία από κέρωμα διατηρείται. Τα μοναδικά συστατικά του παρέχουν ένα υδατοαπωθητικό νανοστρώμα.
 
KochChemie® ProtectLeatherCare

Υψηλής ποιότητας γαλάκτωμα για τη φροντίδα δερμάτινων καθισμάτων. Αναζωογονεί το χρώμα και ενισχύει την μυρωδιά του δέρματος προσφέροντας μια ευχάριστα απαλή αίσθηση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Εφαρμογές : Δερμάτινα καθίσματα.

Λίγα λόγια για την Koch - Chemie

Από το 1968, η Koch-Chemie είναι συνώνυμη με τον υψηλής ποιότητας καθαρισμό και τα προϊόντα περιποίησης σε χώρους όπως τα χημικά καθαριστικά, την φροντίδα αυτοκινήτων, τις εργασίες καθαρισμού σε εργαστήρια και βιομηχανίες.

Η παράδοση συνδυάζεται με διαρκείς βελτιώσεις και αγάπη για την λεπτομέρεια και την υπεροχή στην υπηρεσία των ειδικών. Στον τομέα αυτό είναι μία από τις λίγες εταιρείες που καλύπτουν τους τομείς της έρευνας, της παραγωγής και της εμπορικής διάθεσης σε πάνω από 40 χώρες. Έχουν αναπτύξει στενές συνεργασίες με πελάτες όπως BMW, Mercedes Benz και VW. Όλα τα προϊόντα τoυς παράγονται στη Γερμανία και συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με κοινωνικές και περιβαντολλογικές δεσμεύσεις.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210-6121811 για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός