Ότι χρειάζεται ο επαγγελματίας φανοποιός

Ότι χρειάζεται ο επαγγελματίας φανοποιός

4421 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/4/2022

Η εταιρεία Αντωνόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας χρωμάτων αυτοκινήτων και μηχανών από το 2008. Διαθέτει προϊόντα της γερμανικής εταιρίας Akzo Nobel.

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : carspaint.gr/
Σχολιάστε

Η εταιρεία Αντωνόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας χρωμάτων αυτοκινήτων και μηχανών από το 2008.

Συνεργάζοντε με την Γερμανική εταιρία παρασκευής χρωμάτων αυτοκινήτων Akzo Nobel που προσφέρει ιδιαίτερες λύσεις βαφής από την μεγάλη γκάμα των φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων της.

Κοινοποίησέ το »

Τα συστήματα χρωμάτων Akzo Nobel παρέχουν αποτελέσματα κορυφαίας ποιότητας για κάθε επισκευή.

Εκτός από τα προϊόντα, η Akzo Nobel παρέχει στο βαφέα την τεχνογνωσία ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει τα συστήματα της αποτελεσματικά και επικερδώς.

Η μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας Αντωνόπουλος με μια εταιρεία κολοσσό στο χώρο των χρωμάτων, έχει ως αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη και απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της από τα παρεχόμενα σ` αυτούς προϊόντα.

Η εξειδίκευση στη επίλυση προβλημάτων αλλά και τα εξατομικευμένα υλικά για την κάθε περίσταση, δεν αποτελούν τις μόνες προνομιακές παροχές της εταιρείας Αντωνόπουλος.
Στόχος τους επιπλέον είναι η επικοινωνία με τον πελάτη, η σωστή κατάρτιση του πάνω στο θέμα που τον αφορά, καθώς και η τεχνική υποστήριξη του με βάση τις εκάστοτε ανάγκες του.

Η δυναμική και συνεχώς εξελικτική πορεία της εταιρείας Αντωνόπουλος, στηρίζεται στον μονίμως ερευνητικό χαρακτήρα της, για ανεύρεση των πλέον πρωτοπόρων – καινοτόμων υλικών και συστημάτων στο χώρο του χρώματος.

  • Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, δημιούργησαν το site τους για να έχετε πιο εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αλλά και στην τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε.
  • Τέλος το ειλικρινές ενδιαφέρον τους, καθώς και η άμεση παροχή των ποιοτικών υπηρεσιών και υλικών τους, καθιστούν την Αντωνόπουλος μία εταιρεία σύγχρονη, έμπιστη και αποτελεσματική, αλλά συνάμα κοντά στις ανάγκες του πελάτη.
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Διεύθυνση: Θηβών 93, Περιστέρι 

Τηλέφωνο: 210 577 1439

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ