Υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες

Διαβάστηκε από 2311 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/5/2019

Στην εταιρεία «Τζανόπουλος» φανοποιία-βαφές και car design. Μερικές από τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρει, είναι ευθυγραμμίσεις-καλύμπρα, ειδικές βαφές (chameleon-flakes-pearls, γυάλισμα-κέρωμα, carbon υψηλής ποιότητας, καθώς και αυτοκόλλητα carbon.

 
Το κατάστημα Γ. ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ εδρεύει στην Νίκαια Αττικής και δραστηριοποιείται στον χώρο των μικροεπισκευών αυτοκινήτου, στην επιδιόρθωση με τοπική βαφή, στην επισκευή χτυπημάτων, στην ευθυγράμμιση και επαναφορά σασί και θόλου, στην εφαρμογή γυαλίσματος – κερώματος (προϊόντα 3Μ), στην εφαρμογή βαφής carbon, στην ολική βαφή του αυτοκινήτου, στην αλλαγή χρώματος με αυτοκόλλητο βινυλίου (3Μ) καθώς και στην εφαρμογή ειδικών χρωμάτων chameleon κατά παραγγελία.

Με την 20ετή προϋπηρεσία και εμπειρία που έχουν και με το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό τους, με εκπαίδευση στα σεμινάρια και τα προγράμματα μεγάλων εταιριών πάνω στο αντικείμενο της βαφής, των τελικών επιστρώσεων και των υδροδιαλυτών χρωμάτων,  σας παρέχουν άρτια αποτελέσματα με τεχνογνωσία και μεράκι.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η αξιόπιστη και αποτελεσματική εργασία, η οικονομικές τιμές και ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας με χρήση άριστων υλικών, έχουν φέρει το κατάστημα τους  στην κορυφή των επιλογών των πελατών, τόσο ιδιωτών όσο και εταιριών..

Κάντε μια επίσκεψη στο κατάστημα και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι. Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι πλήρως καταρτισμένοι με το αντικείμενο, το περιβάλλον είναι άκρως φιλικό και οι τιμές από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.

Αν θέλετε να ανεβάσετε το level του αυτοκινήτου σας, λοιπόν, τώρα η επιλογή είναι μία και έχει την υπογραφή των ειδικών!
 

 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός