Η περιποίηση είναι …μισή αρχοντιά!

6551 Επισκέψεις στο άρθρο

Τρέχεις όπως όλοι κάθε μέρα. Δεν προλαβαίνεις να το περιποιηθείς όπως του αξίζει. Τα μικρο-προβλήματα αθροίζονται. Στο τέλος "μιζεριάζει" και δεν βλέπεται. Στις μέρες μας γίνεται και επικίνδυνο. Γιατί; Αφού λύσεις υπάρχουν.

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
AUTO COLOR - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΝΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ
Το αυτοκίνητό μας ταλαιπωρείται καθημερινά από τις έντονες καιρικές συνθήκες, καθώς και από τις ακτίνες ηλίου UV. Η σκόνη, ο πάγος και η όξινη βροχή από τους πιο εχθρικούς επιτιθέμενους στο αμάξωμά του. Οι ,γνωστές στους κατοίκους των πόλεων ιδιαίτερα, κουτσουλιές, το ρετσίνι των δέντρων μα και τα CO2 (καυσαέρια) «μάχoνται» τη διατήρηση του αρχικού του χρώματός και την λάμψη του.

Τα αισθητικά και όχι μόνον οφέλη των βελτιωτικών παρεμβάσεων περιποίησης του,είναι πολλά ενώ μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτά και την άνοδο της μεταπωλητικής αξίας του («πιάνει καλύτερα χρήματα» στην μεταπώληση του).

Η πιο εύκολη, "ανώδυνη" (οικονομικά) και συχνή περιποίηση, είναι το πλύσιμο. Μάλιστα για μερικούς αποτελεί ένα κομμάτι της εβδομαδιαίας ή μηνιαίας ρουτίνας τους, ενώ υπάρχουν και οι λεγόμενοι «μερακλήδες» που έχουν αναγάγει την διαδικασία σε… τελετουργία (του φέρονται με το γάντι σαν επαγγελματίες αυτοκινητιστές).

Αλλά ας δούμε πιο κάτω  στο mega αφιέρωμα του μήνα, με την ονομασία
"Η Β Ι Β Λ Ο Σ  της ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ" ΟΛΑ όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Περιποίηση του αυτοκινήτου & τους Specialists που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ