H μέθοδος PDR επιτρέπει την άμεση και γρήγορη επισκευή των βαθουλωμάτων στο αυτοκίνητό μας, βελτιώνοντας την εξωτερική του εμφάνιση.

    Αντιμετωπίστε τα βαθουλώματα

    4459 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το αμάξωμα του αυτοκινήτου είναι διαρκώς εκτεθειμένο σε πλήθος κινδύνων και γιΆαυτό άλλωστε, σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα, είναι συνήθως θέμα χρόνου να υποστούν μικροζημιές, όπως τα βαθουλώματα. Το γεγονός αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διατηρήσουμε το αυτοκίνητό μας στην αρχική του κατάσταση, για όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα, αφού πρόκειται για πρόβλημα που λύνεται πια γρήγορα και εύκολα. Διάφορες πρακτικές που περιλαμβάνουν ακόμη και… πιστολάκι μαλλιών, υπόσχονται την αντιμετώπιση των βαθουλωμάτων, όμως οι μέθοδοι και οι τεχνολογίες στα φανοβαφεία, έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό, που μπορούν να σας εγγυηθούν την πλήρη επιδιόρθωση, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Πιο γνωστή μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι αυτή του P.D.R. (Paintless Dent Repair), που επιτρέπει την άμεση και γρήγορη επισκευή, χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βαφή του αυτοκινήτου. Πρόκειται για μία λύση, με την οποία θα επαναφέρετε το αυτοκίνητό σας στην πρότερη κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να το σφυρηλατήσετε ή να το ξαναβάψετε και μάλιστα πολύ πιο οικονομικά συγκριτικά με τον παραδοσιακό τρόπο. Είναι κατάλληλη κυρίως σε περιπτώσεις βαθουλωμάτων μετά από μία ισχυρή χαλαζόπτωση ή από παρκάρισμα, αρκεί να μην έχει φύγει το χρώμα.
    Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε χρόνο που διαρκεί από 10 λεπτά έως και 2 ώρες, ενώ το σημαντικότερο πλεονέκτημα της μεθόδου PDR, είναι πως πρόκειται για μία οικονομική τεχνική, αφού δε χρειάζεται σφυρηλάτηση ή στοκάρισμα και βάψιμο, που συνήθως βγάζουν και διαφορά στην απόχρωση.
    Εξίσου σημαντικό είναι όμως, ότι δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή βαφή και επομένως δεν αφαιρούνται και τα δικαιώματα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, σε σχέση με την εταιρική εγγύηση του χρώματος.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ