• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιοδικό - Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  1/4/2003
Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/4/2003

Πολύ καλά υλικά και φινίρισμα 

Τα μοντέλα της Toyota ανέκαθεν φημίζονταν για την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και το εξίσου πολύ καλό φινίρισμα. Την παράδοση αυτή διατηρεί και το νέο Avensis, του οποίου τα υλικά δείχνουν καλύτερα σε σχέση με του προγενέστερου μοντέλου, ενώ πρόοδος υπήρξε και στον τομέα της σχεδίασης. Το εσωτερικό του νέου μεσαίου μοντέλου της Toyota δείχνει πολυτελές και οι επενδύσεις απομίμησης αλουμινίου στην κεντρική κονσόλα και στις επενδύσεις των θυρών αναβαθμίζουν τον σκουρόχρωμο διάκοσμο. 
Ο οδηγός του νέου Avensis θα εξοικειωθεί γρήγορα με τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ οι πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα (κυρίως ανάμεσα από τα εμπρός καθίσματα), αποδεικνύονται χρηστικές. Το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται και ως προς το ύψος όπως και το τιμόνι, το οποίο παράλληλα μετακινείται και κατά το διαμήκη άξονα. Η περιφερειακή ορατότητα ικανοποιεί, ενώ οι εξωτερικοί καθρέφτες είναι μεγάλοι και παράλληλα αναδιπλώνονται ηλεκτρικά. Τη χρηστικότητα ενισχύουν επίσης τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος στο τιμόνι και η αυτόματη ενεργοποίηση των υαλοκαθαριστήρων.

 


Το ταμπλό του νέου Avensis έχει σύγχρονη αισθητική, ενώ τα πλαστικά τμήματα θυμίζουν τα αντίστοιχα του Corolla.


H κεντρική κονσόλα διαθέτει επένδυση απομίμησης αλουμινίου.Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μία ευμεγέθης οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.


 ΔΟΚΙΜΗ Toyota Avensis 1,8 
 Στένεψαν τα όρια... 
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Ελαστικός κινητήρας με ικανοποιητική ισχύ
Μεγάλοι χώροι στο εσωτερικό
Σταθερό στο δρόμο χωρίς σπορτίφ στοιχεία
Πολύ καλά υλικά και φινίρισμα 
9 αερόσακοι από το βασικό εξοπλισμό