ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Παρουσίαση

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  25/10/2010
Παρουσίαση
- Οι αφανείς ήρωες της καθημερινότητας…
Διαβάστηκε από 56200 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:25/10/2010
H Τροχαία, η Πυροσβεστική και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έρχονται -δυστυχώς- καθημερινά αντιμέτωποι με αυτοκινητικά (και όχι μόνο) ατυχήματα και δίνουν τη δική τους σκληρή μάχη για να καταφέρουν να σώσουν μια ζωή μέσα από άμορφες μάζες. Οι εκπρόσωποι του Νομού Ημαθίας παρευρέθηκαν σύσσωμοι στην εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας του Auto Τρίτη, δίνοντας το δικό τους στίγμα.
Αντιπρόσωποι του Δήμου, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πολλοί ακόμα τοπικοί παράγοντες της Βέροιας βρέθηκαν σύσσωμοι στο κάλεσμα του Auto Τρίτη για το φλέγον θέμα της Οδικής Ασφάλειας.
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παίζει καταλυτικό ρόλο όχι μόνο σε ένα ατύχημα αλλά και σε άλλες συνθήκες, όπως ορεινή διάσωση, επιχειρήσεις πυρασφάλειας, παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, πρώτες βοήθειες σε αγωνίσματα κ.ά.
Μία από τις πολλές απαιτητικές αρμοδιότητες των πυροσβεστών είναι και να κόψουν με ιδιαίτερη προσοχή και ακρίβεια τις λαμαρίνες ενός κατεστραμμένου από σύγκρουση οχήματος, κάτι που πολλές φορές γίνεται υπό δυσμενείς συνθήκες.

 
 OΔΟΙΠΟΡΙΚΟ: Με 9 SUV στην Βέροια και στο Σέλι
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Καρτ-ποστάλ από τη Βέροια και το Σέλι
Mercedes ML 350
Audi Q5 2,0 TFSI 211 PS S Tronic
Saab 9-3X 2,0
VW Tiguan 1,4 TSI 150 PS 4MOTION
Skoda Yeti 1,8 TSI 4x4
Daihatsu Terios 1,5
Suzuki Grand Vitara 1,6 3d
Nissan Juke 1,6
Dacia Duster 1,6 4x4
Το event οδικής ασφάλειας:
- Με όραμα και μεγάλο πάθος για το Σέλι
- Οι αφανείς ήρωες της καθημερινότητας…
- Η Δημοτική αρχή της Βέροιας
- ­Επιχείρηση απεγκλωβισμού τραυματιών από τρακαρισμένο αυτοκίνητο
- Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
- Οδηγίες διαχείρισης έντονων καιρικών φαινομένων με το αυτοκίνητο
- Μέρα αφιερωμένη στα αθώα θύματα, στα παιδιά
- Πλήρης ενημέρωση από το ειδικό έντυπο "Οδήγηση & Ασφάλεια"
- Μεγάλη δημοσιότητα έλαβε η εκδήλωση από τα Μ.Μ.Ε