2 φωτογραφίες »

Η ανάρτηση εξακολουθεί να είναι σφιχτή, αν και έχει πιο μαλακά αμορτισέρ προσφέροντας άνετες μετακινήσεις εντός ή και σε πατημένες εκτός δρόμου διαδρομές.

Κia XCeed: Χάτσμπακ του βουνού

96.474 Επισκέψεις στο άρθρο

«To XCeed συνδυάζει ιδανικά την άνεση ενός crossover αυτοκινήτου με την ευχάριστη και δυναμική οδική συμπεριφορά που χαρακτηρίζει το Ceed».

Ωραία και καλοδεχούμενη όλη αυτή η μανία με τα crossover, αλλά η αίσθηση που σου δίνουν τα χάτσμπακ μοντέλα είναι με διαφορά πιο απολαυστική. Πιο γεμάτο πάτημα, μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και πιο προβλέψιμη συμπεριφορά στο όριο. Ένα από τα πιο απολαυστικά μικρομεσαία χάτσμπακ είναι το Kia Ceed, το οποίο μάλιστα είναι από τα λίγα μοντέλα της κλάσης που εφοδιάζεται με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Το κορεατικό μοντέλο καταφέρνει να ξεδιπλώνει ένα ιδιαίτερα ευχάριστο οδηγικό προφίλ, κυλώντας με μια ευχάριστα συμπαγή αίσθηση, χωρίς όμως να κοπανάει και να βροντάει στις κακοτεχνίες, με την ανάρτηση να ελέγχει άψογα τις κινήσεις του αμαξώματος και να συγκρατεί την κλίση. 

Βάλτου και λίγο περιπέτεια
Στην παραπάνω συνταγή προσθέστε και τη δυνατότητα της light περιπέτειας και θα έχετε το οδηγικό προφίλ του XCeed. To XCeed λοιπόν συνδυάζει ιδανικά την άνεση ενός crossover αυτοκινήτου με την ευχάριστη και δυναμική οδική συμπεριφορά που χαρακτηρίζει το Ceed. Η ανάρτηση εξακολουθεί να είναι σφιχτή, αν και έχει πιο μαλακά αμορτισέρ προσφέροντας άνετες μετακινήσεις εντός ή και σε πατημένες εκτός δρόμου διαδρομές (μέσω και του αυξημένου του ύψους από το έδαφος). Την ίδια στιγμή και παρά τις πιο αισθητές κλίσεις του αμαξώματος σε δρόμο με στροφές, δεν αλλοιώνεται η αποτελεσματικότητά του και η ουδέτερη και ασφαλής συμπεριφορά του. 

«Γιατί δε βαριέμαι»
Δε βαριέμαι με το XCeed γιατί καταφέρνει πραγματικά να συνδυάζει τις εκτός δρόμου δυνατότητες των crossover με τα οδηγικά χαρακτηριστικά ενός χάτσμπακ. Με το XCeed δε χρειάζεται να βάλεις στη ζυγαριά τι κερδίζεις και τι χάνεις επιλέγοντας crossover, γιατί απλά έχει τα θετικά δύο διαφορετικών κόσμων.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
top5
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel