2 φωτογραφίες »

Οι ανωμαλίες απορροφούνται με εντυπωσιακό για την κατηγορία τρόπο και δεν φτάνει τίποτα στην καμπίνα του νέου 208.

Peugeot 208: Ένα ανήσυχο μικρό

96.457 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

«Το νέο 208 μπήκε για τα καλά στις καρδιές μας από την πρώτη στιγμή. Σχεδιαστικά είναι εντυπωσιακό και δηγικά ανέβασε το μέσο όρο στην κατηγορία».

Το νέο 208 μπήκε για τα καλά στις καρδιές μας από την πρώτη στιγμή. Σχεδιαστικά είναι εντυπωσιακό σπιθαμή προς σπιθαμή, με την μεγάλη μάσκα και τις «νυχιές» των LED φωτιστικών σωμάτων και των «χαυλιόδοντων» που εκτείνονται χαμηλά στον προφυλακτήρα. Εντυπωσιακό είναι και το πίσω μέρος με τα όμορφα φωτιστικά σώματα και την μαύρη φάσα που τα ενώνει να συμπληρώνουν το «φρέσκο» και επιβλητικό του προφίλ.

Μέσα στην καμπίνα, αυτό που αντικρίζεις ξεπερνά τις προσδοκίες. Το 208 πάει τη λογική i-Cockpit της Peugeot ένα βήμα πιο πέρα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτει, όπως είναι το μικρό και πάλι τιμόνι, τους ξεχωριστούς αεροπορικούς διακόπτες στην κεντρική κονσόλα, τον προαιρετικό, αλλά εντυπωσιακό, 3D ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής έως και 10ΆΆ στο κέντρο του ταμπλό.

¶ρτιο οδηγικό προφίλ
To 208 ανέβασε τον μέσο όρο στην κατηγορία όσον αφορά στην οδική συμπεριφορά. Η ανάρτηση μπορεί να έχει «σφιχτά» χαρακτηριστικά, αλλά δεν τη λες γενικότερα σκληρή. Αυτό γιατί οι ανωμαλίες απορροφούνται με εντυπωσιακό για την κατηγορία τρόπο και δεν φτάνει τίποτα στην καμπίνα. Από την άλλη, προάγεται και ο σπορτίφ οδηγοκεντρικός του χαρακτήρας, με το 208 να πατάει αποφασιστικά και να στρίβει σβέλτα δείχνοντας πως τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την ουδέτερη –ακόμα και στο όριο- συμπεριφορά του. Το μπροστινό σύστημα «ακούει» στις εντολές πολύ άμεσα, ενώ το πίσω μέρος είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι, έτοιμο να σας χαρίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο.

«Γιατί δε βαριέμαι»
Με το 208 δε βαριέσαι γιατί μπορείς να έχεις σε ένα ευέλικτο και μικρό αυτοκίνητο άνεση και ποιότητα κύλισης που θα συναντήσεις σε μοντέλα μεγαλύτερης κλάσης και παράλληλα όποτε θελήσεις να ανεβάσεις ρυθμούς, να έχεις στα χέρια σου ένα fun to drive αυτοκίνητο. Πέραν αυτών ο 3D πίνακας οργάνων σου δημιουργεί ένα αίσθημα πως οδηγείς ένα αυτοκίνητο του μέλλοντος.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
GOOEYEAR FUEL MAX
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel