3 φωτογραφίες »

«Απόλαυση δε σημαίνει μόνο fun to drive. Απολαυστικό είναι και ένα σκληροτράχηλο όχημα που θα βουτάει σε λάσπες και χιόνια ή ένα υπερ-άνετο αυτοκίνητο που προσφέρει μια ανώτερη ποιότητα κύλισης»

10 μοντέλα που σκοτώνουν τη βαρεμάρα

96.080 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

Bαρεμάρα τέλος! Διαλέξαμε 10 αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς τα οποία κάθε φορά που τα οδηγούμε το απολαμβάνουμε. 10 μοντέλα που μας προσφέρουν μια διαφορετική αίσθηση όταν βρισκόμαστε στο δρόμο και τα ξεχωρίζουμε ο καθένας για τους λόγους του.


Οι συντάκτες του ειδικού Τύπου και συγκεκριμένα εμείς που ασχολούμαστε με την αυτοκίνηση, είμαστε τυχεροί καθώς μέρος της δουλειάς μας, είναι να οδηγούμε όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Όπως καταλαβαίνεται ο καθένας μας έχει τα δικά του «αγαπημένα» αυτοκίνητα, αυτά με τα οποία «τη βρίσκει» όταν τα οδηγεί.

Αυτό το καταλαβαίνουμε εύκολα στα πρωινά μίτινγκ όταν κάποιος πριν καν πει καλημέρα, ξεκινάει και λέει πόσο καλό ήταν το αυτοκίνητο και πόσο πολύ του άρεσε. Ανάλογη του ενθουσιασμού σε κάθε περίπτωση είναι και η διάρκεια του μονόλογου.
 
Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις εισέρχεται πάντα το υποκειμενικό κριτήριο, καθώς ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και διαφορετικές «απολαύσεις» ή για να το θέσουμε και διαφορετικά τη «βρίσκει» με διαφορετικές συνθήκες.

Σπάνε τη βαρεμάρα, δε σημαίνει αναγκαστικά στήσιμο & επιδόσεις
Για να αναλύσουμε λίγο παραπάνω τα διαφορετικά κριτήρια απόλαυσης, θα πρέπει να τονίσουμε πως δε μιλάμε μόνο για τα fun to drive μοντέλα, αλλά και για αυτοκίνητα με τα οποία μπορείς να απολαύσεις ένα ταξίδι ή μια εκτός δρόμου διαδρομή.

Συνεπώς άλλος μπορεί να απολαμβάνει ένα σκληροτράχηλο όχημα που θα το βουτάει σε λάσπες και χιόνια, άλλος ένα υπερ-άνετο αυτοκίνητο που προσφέρει μια ανώτερη ποιότητα κύλισης ή ακόμα και τις τεχνολογίες που μπορεί να συναντήσει σε ένα αυτοκίνητο.

Πάντως όσοι περιμένετε να διαβάσετε για γκάζια και στροφιλίκια μην απογοητεύεστε, φυσικά έχει και από αυτά η λίστα μας… ¶λλωστε δεν υπάρχει κανείς μας που να μην απολαμβάνει το Ford Fiesta ST για παράδειγμα… 

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα αυτοκίνητα που βάζουν τέλος στη βαρεμάρα μας, προσπαθώντας να χωρέσουμε όσο το δυνατόν πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες του θέματος.

Παρακάτω λοιπόν θα διαβάσετε τους λόγους που «βάζουν τέλος στη βαρεμάρα» τα:  
• Citroen C5 Aircross 
• Dacia Duster 
• Ford Fiesta ST
• Ford Focus
• Κia XCeed 
• Mazda MX-5 
• Mercedes GLC 
• Nissan Juke 
• Peugeot 208 
• Toyota C-HR 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
SEAT ARONA
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel