.jpg)
Δωρεά 10 καινούργιων Hyundai Tucson στην ΕΛ.ΑΣ..
Βενζινοκίνητα με 150 άλογα.
Τα αυτοκίνητα προστέθηκαν στον στόλο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Οι δηλώσεις του Μ. Χρυσοχοΐδη κατά την παραλαβή των 10 νέων Tucson.
Δωρεά 10 καινούργιων Hyundai Tucson στην ΕΛ.ΑΣ.
Με 10 καινούργια Hyundai Tucson ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων της ελληνικής αστυνομίας. Η τελετή παράδοσης των νέων SUV οχημάτων, τα οποία αποτελούν δωρεά της Wide Media Group, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των πρώην Σχολών της Αστυνομίας, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Τα αυτοκίνητα προστέθηκαν στον στόλο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος
Τα νέα βενζινοκίνητα Hyundai Tucson με απόδοση 150 ίππων, παραδόθηκαν στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.) της Ελληνικής Αστυνομίας και πρόκειται να αξιοποιηθούν για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης, ενισχύοντας τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τα διαθέσιμα μέσα για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση της αποστολής τους.
.jpg)
Τα νέα βενζινοκίνητα Hyundai Tucson με απόδοση 150 ίππων, παραδόθηκαν στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.) της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι δηλώσεις του Μ. Χρυσοχοΐδη κατά την παραλαβή των 10 νέων Tucson
Ο Μ. Χρυσοχοΐδης στις δηλώσεις του σημείωσε ότι η δωρεά αποτελεί σημαντική ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, επισημαίνοντας πως η ενίσχυση των μέσων της ελληνικής αστυνομίας συμβάλλει στην προσπάθεια για την εμπέδωση της ασφάλειας και την αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων.
«Η προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε ασφάλεια σε κάθε γειτονιά και ταυτόχρονα να διαλύσουμε τις μεγάλες εγκληματικές ομάδες που υποσκάπτουν τη δημοκρατία. Ευχαριστώ θερμά τους εκπροσώπους της Wide Media Group, καθώς η προσφορά τους είναι πολύτιμη για την επίτευξη των στόχων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.
.jpg)
