• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Φακό, ομπρέλα, αδιάβροχο, ρούχα & 2 ρεσό!

166.977 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2021)

Φακός, όχι του κινητού
Όλοι έχουμε smartphones με λειτουργία φακού, όμως ο φακός είναι φακός! Προτείνουμε να έχετε οπωσδήποτε έναν στο ντουλαπάκι του συνοδηγού γιατί θα σας χρειαστεί σίγουρα. Εμείς θα επιλέγαμε κάποιον με μεταλλικό σώμα, αδιάβροχο, και με μυτερή άκρη με την οποία μπορείτε να σπάσετε τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σε περίπτωση κινδύνου.

Ομπρέλα - Αδιάβροχο - 2 ρεσό
Ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες μία ομπρέλα μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη. Φυσικά προτείνουμε μία μικρή σε διαστάσεις, ώστε να την αποθηκεύετε εύκολα στη ρεζέρβα. Καλό επίσης είναι να έχετε και ένα αδιάβροχο μιας χρήσης στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Το πιθανότερο είναι να μην το χρησιμοποιήσετε ποτέ. Όσο για το ρεσό, αυτό μπορεί να ζεστάνει την καμπίνα σε περίπτωση που είστε αποκλεισμένοι κάπου λόγω κακοκαιρίας (συμβαίνει και στην Εθνική Οδό…).

Μια αλλαξιά ρούχα. Ένα ανακλαστικό γιλέκο
Σας φαίνεται υπερβολικό; Δεν θα έπρεπε. Μια αλλαξιά ρούχα, ας είναι και παλιά, μαζί με μια παλιά κουβέρτα είναι καλό να υπάρχει στο αυτοκίνητο. Πείτε ότι βραχήκατε, ή ότι «ξεμείνατε» κάπου και η βοήθεια αργεί να έρθει… Όσο για το γιλέκο; Είναι σημαντικό για την ασφάλειά σας και για αυτό προβλέπεται και στον ΚΟΚ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>