" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Audi A3 φαίνεται να διαθέτει καλύτερης ποιότητας υλικά, ενώ η κεντρική κονσόλα έχει μια μικρή κλίση προς τον οδηγό.

Το νέο Audi A3 θα κάνει το ντεμπούτο του το Μάρτιο στη Γενεύη, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τα μέσα του 2012.

Πίσω από τον επιλογέα ταχυτήτων υπάρχει το κεντρικό κουμπί αφής που ελέγχει τις περισσότερες ρυθμίσεις του αυτοκινήτου.

H Audi, μέσω του Multimedia συστήματος MMI, αποκάλυψε και την εξωτερική σχεδίαση του νέου 3θυρο Α3.

To εσωτερικό του νέου Audi A3

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2012

Η Audi παρουσίασε πρόσφατα στην έκθεση ηλεκτρονικών CES στο Las Vegas το εσωτερικό του νέου Audi A3, ενώ μέσα από αυτό αποκάλυψε πιθανώς και την εξωτερική του σχεδίαση.

 
Το νέο Audi A3 φαίνεται να διαθέτει καλύτερης ποιότητας υλικά, ενώ η κεντρική κονσόλα έχει μια μικρή κλίση προς τον οδηγό. Εφοδιάστηκε πλέον με το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, με ηλεκτρονικό χειρόφρενο, καθώς και με το πολύ γνωστό και εντυπωσιακό multimedia σύστημα ΜΜΙ με οθόνη 7 ιντσών να κοσμεί την κορυφή του ταμπλό. Πίσω από τον επιλογέα ταχυτήτων υπάρχει το κεντρικό κουμπί αφής που ελέγχει τις περισσότερες ρυθμίσεις του αυτοκινήτου, ενώ όλα τα υπόλοιπα στοιχεία στο εσωτερικό θυμίζουν αρκετά το πρωτότυπο Α3 e-tron.

H Audi συνεργάστηκε με τη πασίγνωστη εταιρεία Nvidia για την κατασκευή του εντυπωσιακού multimedia συστήματος ΜΜΙ, το οποίο χρησιμοποιεί διπύρινο επεξεργαστή και έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί στο ίντερνετ, να χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης, αλλά και το σύστημα συνδεσιμότητας τηλεφώνων.

Τέλος, η Audi, μέσω του Multimedia συστήματος MMI, αποκάλυψε και την εξωτερική σχεδίαση του νέου 3θυρο Α3, αφού υπάρχει η απεικόνισή του πάνω στην κεντρική οθόνη. Βέβαια, όλες οι απορίες μας θα λυθούν τον Μάρτιο, όπου θα κάνει το ντεμπούτο του στη Γενεύη και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν περίπου στα μέσα του 2012.

Tags: AUDI A3