• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μετά το τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αναμνηστικό δίπλωμα παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Volkswagen up! «Academy»

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/5/2012

Η Kosmocar – Volkswagen ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης ενός καινοτόμου προγράμματος ασφαλούς και οικονομικής οδήγησης για όλους τους ιδιοκτήτες του νέου up! χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

 
To up! Academy αποτελεί ένα πρόγραμμα της Volkswagen Driving Academy, ειδικά προσαρμοσμένο στα προϊοντικά χαρακτηριστικά του up! και με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών για ασφάλεια και οικονομία στη χρήση. Κατά τη διάρκεια των 4 ωρών του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες αφού παρακολουθήσουν το θεωρητικό κομμάτι της ασφαλούς και οικονομικής οδήγησης θα έχουν την ευκαιρία να τα εφαρμόσουν στην πράξη, οδηγώντας το up!.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες οδηγούν το αυτοκίνητο σε μία διαδρομή προσαρμοσμένη σε ρεαλιστικές συνθήκες πόλης, μαθαίνοντας να εκμεταλλεύονται πλήρως τους οικονομικούς κινητήρες του αυτοκινήτου πετυχαίνοντας έτσι με ιδιαίτερη ευκολία εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου. Στον τομέα της ασφάλειας, οι συμμετέχοντες κάνουν ασκήσεις φρεναρίσματος διαπιστώνοντας τόσο τις λειτουργίες των βοηθητικών συστημάτων όσο και του καινοτόμου συστήματος φρεναρίσματος city emergency brake.

Μετά το τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αναμνηστικό δίπλωμα παρακολούθησης του σεμιναρίου. Το up! Academy πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Volkswagen Driving Academy στο Ελληνικό (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο).