Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αμέσως μετά τον αγώνα του Misano, και λίγο πριν το πανηγύρι των SBK στηθεί ξανά, μετέβησαν για ένα προγραμματισμένο τεστ στο Aragon.

Αμέσως μετά τον αγώνα του Misano, και λίγο πριν το πανηγύρι των SBK στηθεί ξανά, μετέβησαν για ένα προγραμματισμένο τεστ στο Aragon.

Στα μέσα του πρωταθλήματος

(25/6/2012)

Αμέσως μετά τον αγώνα του Misano, και λίγο πριν το πανηγύρι των SBK στηθεί ξανά, αρκετές ομάδες μετέβησαν για ένα προγραμματισμένο τεστ στην πίστα του Aragon.

autotriti team

Οι ημερομηνίες του αγωνιστικού προγράμματος για το πρωτάθλημα SBK είναι σχετικά χαλαρές όσο προχωράει το καλοκαίρι. Έτσι, μετά τον αγώνα του Misano στις 10 Ιουνίου, ο επόμενος αγώνας θα γίνει την πρώτη Ιουλίου, στην ισπανική πίστα Motorland Aragon. Αυτός ο αγώνες σηματοδοτεί και το μέσο του πρωταθλήματος. Σημειώστε πως, η σχεδιασμένη από τον πασίγνωστο Γερμανό αρχιτέκτονα Hermann Tilke πίστα, φιλοξένησε για πρώτη φορά αγώνα SBK το 2011.
Η πρώτη μέρα των δοκιμών δυστυχώς πήγε στράφι, αφού η πίστα πνίγηκε από δυνατή βροχή. Ευτυχώς, τη δεύτερη μέρα τα σύννεφα εξαφανίστηκαν, η άσφαλτος στέγνωσε και οι δοκιμές διεξήχθησαν κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. 
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Smart
Autotriti.gr