• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η κορυφαία έκδοση του γερμανικού super mini, παρουσιάστηκε ως concept car, στην περσινή έκθεση της Φρανκφούρτης, με... ανοικτή την ημερομηνία για την έναρξη της παραγωγής του.

Στην παραγωγή το VW up! GT

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/10/2012

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων της Volkswagen, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, στελέχη της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, επιβεβαίωσαν την έναρξη παραγωγής του up! GT.

 
Η κορυφαία έκδοση του γερμανικού super mini, παρουσιάστηκε ως concept car, στην περσινή διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης, με... ανοικτή την ημερομηνία για την έναρξη της παραγωγής του. Στελέχη, λοιπόν, της VW επιβεβαίωσαν στους δημοσιογράφους, στο Παρίσι, ότι το up GT! όχι απλώς έρχεται, αλλά επισπεύδει την παρουσία του, για το 2013!

Το up! GT τοποθετείται στην κατηγορία των... πυραύλων τσέπης, όπως το Renault Twingo RS και το Abarth 500. Παρότι θα υπολείπεται σε ιπποδύναμη, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι αξιοθαύμαστα, καθώς στο γνώριμο τρικύλινδρο μηχανικό σύνολο τοποθετείται Turbo και η απόδοση φτάνει τους 109 ίππους. Καθόλου άσχημα, για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, που χαρακτηρίζεται από τη σβελτάδα του, ακόμα και στις βασικές εκδόσεις. Μέσα στην επόμενη διετία, δεν αποκλείεται να δούμε μαζί με άλλες εναλλακτικές εκδόσεις των μοντέλων της γκάμας και το ηλεκτρικό up!