Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο πολυκύλινδρο supermotard της ιταλική εταιρίας είναι έτοιμο και θα παρουσιαστεί επίσημα στην ερχόμενη EICMA.

Το νέο πολυκύλινδρο supermotard της ιταλική εταιρίας είναι έτοιμο και θα παρουσιαστεί επίσημα στην ερχόμενη EICMA.

Ιδού η νέα MV Agusta Rivale (;)

3.725 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2012)

Είναι σίγουρο πως η ιταλική εταιρία θα παρουσιάσει ένα adventure /supermotard μοντέλο στην EICMA και το μοντέλο που βλέπετε στη φωτογραφία φέρεται να είναι το πρώτο επίσημο σχέδιο.

autotriti team

Tο συγκεκριμένο σχέδιο βρίσκεται ήδη σε αρκετά ξένα μοτοσικλετιστικά sites, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και αυτό της έγκυρης βρετανικής εφημερίδας motorcyclenews.
Το εν λόγω sketch διαφέρει αρκετά από το «ανεπίσημο» πρωτότυπο που σας είχαμε παρουσιάσει πριν από ένα περίπου χρόνο το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του στην περσινή ιταλική έκθεση και ήταν μία σπουδή των τελειόφοιτων του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Σχεδιασμού του Τορίνο. Εκείνο έμοιαζε περισσότερο με Adventure ενώ σε αυτό το σχέδιο παρουσιάζεται μία μοτοσικλέτα με περισσότερο supermotard χαρακτηριστικά. Η MV Agusta φημολογείται ότι έχει στα μελλοντικά της σχέδια την παραγωγή και ενός μοντέλου για αυτή την κατηγορία, οπότε δεν θα παραξενευτούμε καθόλου αν τελικά δούμε στην EICMA δύο διαφορετικά μοντέλα με την ίδια όμως βάση. Από τη στιγμή βέβαια που πρόκειται απλά για ένα σχέδιο η τελική μορφή της μοτοσικλέτας δεν αποκλείεται να είναι αρκετά διαφορετική.
Διαβάστε περισσότερα στο mototriti.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »