¶λλο ένα «δυνατό» εμπορικά μοντέλο της κατηγορίας που ξεκινά από τα 11.700 ευρώ, είναι το SEAT Ibiza.

SEAT Ibiza από 11.700 ευρώ

57.167 Επισκέψεις στο άρθρο

Ιπποι: 75
Κατανάλωση: 4,9 λτ./100 χλμ.
0-100 χλμ./ώρα: 14,6 δλ.


Το νέο SEAT Ibiza στην βασική του έκδοση κοστίζει 11.700 ευρώ. Αυτή η έκδοση Reference έχει καλό επίπεδο εξοπλισμού, με 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, αιρ-κοντίσιον, ηχοσύστημα με οθόνη αφής 5 ιντσών και ηλεκτρικούς καθρέπτες. Το αποκλειστικά 5θυρο νέο SEAT Ibiza συνδυάζεται σε αυτή την έκδοση με τον βασικό 1.000άρη κινητήρα των 75 ίππων. 

Κινητήρας: O 3κύλινδρος 1.000άρης κινητήρας που εφοδιάζει το SEAT Ibiza έχει απόδοση 75 ίππων με αποτέλεσμα οι επιδόσεις να είναι μέτριες σε όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο βασικό χαρακτηριστικό και σε αυτή την περίπτωση αποτελεί η χαμηλή κατανάλωση. 

Στο δρόμο: Πραγματική premium αίσθηση δίνει το Ibiza σε ό,τι αφορά την κύλισή του και ειδικότερα τη λειτουργία της ανάρτησης ενώ χαρακτηρίζεται και από την ευχάριστη συμπεριφορά του, ακόμα και στην βασική του έκδοση,  προορισμένη για  fun to drive οδηγούς. Αυτό σημαίνει ότι, χωρίς ακρότητες στην ανάρτηση το νέο Ibiza εμφανίζει μικρότερες κλίσεις και μια πιο ουδέτερη συμπεριφορά προσφέροντας παράλληλα και πολύ καλή οδηγική αίσθηση.

Εσωτερικό-Χώροι: Η εικόνα στο εσωτερικό του Ibiza παραπέμπει στο Leon και διακρίνεται για την ευχάριστη με οδηγοκεντρική προσέγγιση εικόνα του. Από πλευράς ποιότητας, η συναρμογή των διαφόρων τμημάτων είναι πολύ στιβαρή και το εσωτερικό είναι γεροδεμένο με τα σκληρά πλαστικά να είναι καλής ποιότητας. Οι χώροι είναι κορυφαίοι για τα δεδομένα της κατηγορίας τόσο για τους 4 επιβάτες του όσο και όσον αφορά τον χώρο αποσκευών με όγκο 355 λίτρων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
4green