Το Yaris είναι το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της αγοράς και κοστίζει λιγότερο από 12.000 ευρώ στη βασική του έκδοση.

Toyota Yaris 1,0 5d από 11.450 ευρώ

57.164 Επισκέψεις στο άρθρο

Ιπποι: 69
Κατανάλωση: 4,3 λτ./100 χλμ.
0-100 χλμ./ώρα: 15,3 δλ.


Η βασική έκδοση του δημοφιλέστερου μοντέλου της ελληνικής αγοράς κοστίζει 11.450 ευρώ μετά από έκπτωση που προσφέρει η Toyota. Το Yaris εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου απόδοσης 69 ίππων, ενώ με τον ίδιο κινητήρα και χωρίς να ξεπεράσουμε πάλι το όριο των 12.000 ευρώ, μπορεί κανείς να αποκτήσει την πιο πλούσια εξοπλιστικά έκδοση Live (11.930 ευρώ). Στην πρώτη έκδοση, το Yaris είναι το μοναδικό μοντέλο σε αυτά τα χρήματα με 7 αερόσακους, ενώ πλέον αυτών διαθέτει επίσης και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, εκτός από πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και ζάντες αλουμινίου. Στη δεύτερη έκδοση μάλιστα θα συναντήσουμε δισκόφρενα και στους πίσω τροχούς.

Κινητήρας: Ο 3κύλινδρος κινητήρας των 69 ίππων του Yaris είναι επαρκής για τα αστικά κυρίως καθήκοντά του, διακρινόμενος για τα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και την ζωντάνια του, με τις επιδόσεις ωστόσο να είναι μέτριες. Ο κινητήρας αυτός συνδυάζεται με 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στο δρόμο: Oδηγικά το Toyota Yaris είναι ιδιαίτερα άνετο, με καλή ποιότητα κύλισης και ευχάριστο οδηγικό χαρακτήρα. Η αστική του εικόνα είναι εξαιρετική αφού προσφέρει ευκολία και ευελιξία αλλά και «ζωντανό» προφίλ παρά τον μικρής απόδοσης κινητήρα του.

Εσωτερικό-Χώροι: To εσωτερικό της βασικής έκδοσης του Yaris είναι λιτό σε εξοπλισμό, διαθέτοντας τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας. Η εικόνα είναι όμορφη πάντως, ενώ πολύ καλή είναι η ποιότητα για τα δεδομένα της κατηγορίας και παρά την χρήση σκληρών πλαστικών. Οι χώροι του Yaris αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του όντας από τους μεγαλύτερους της κατηγορίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
OPEL