Mε 50 ευρώ λιγότερα από το όριο που έχουμε θέσει, ξεκινά η βασική έκδοση του Citroen C3.

Citroen C3 από 11.950 ευρώ

57.166 Επισκέψεις στο άρθρο

Ιπποι: 68
Κατανάλωση: 4,7 λτ./100 χλμ.
0-100 χλμ./ώρα: 14,2 δλ.


To Citroen C3 βρίσκεται λίγο κάτω από το όριο των 12.000 ευρώ που έχουμε θέσει για την αγορά της βασικής του έκδοσης. Το 5θυρο μικρό της Citroen στο επίπεδο εξοπλισμού Live κοστίζει λοιπόν 11.950 ευρώ και ο εξοπλισμός του είναι καλός περιλαμβάνοντας 6 αερόσακους, cruise control, αιρ κοντίσιον, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηχοσύστημα, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών και το πακέτο Safety Pack 1 που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας. 

Κινητήρας: Ο 3κύλινδρος κινητήρας των 1,2 λίτρων του C3 έχει απόδοση 68 ίππων και καλύπτει με επάρκεια τις αστικές ανάγκες μετακίνησης, επιδεικνύοντας θετικό τράβηγμα και χαμηλή κατανάλωση. Οι επιδόσεις και εδώ είναι μέτριες ελέω της χαμηλής απόδοσης και της αραιής κλιμάκωσης του 5τάχυτου κιβωτίου.

Στο δρόμο: Η ανάρτηση του Citroen C3 έχει «ρυθμιστεί» με γνώμονα την άνεση, ωστόσο παρά την μαλακή της ρύθμιση, επιτρέπει στο C3 να επιδεικνύει ευχάριστο χαρακτήρα. Το ευέλικτο εντός πόλης C3, παρουσιάζει καλή συμπεριφορά και εκτός πόλης όσο ο κινητήρας επιτρέπει, με την συμπεριφορά του να είναι ουδέτερη και την αίσθηση που λαμβάνει ο οδηγός, καλή. 

Εσωτερικό-Χώροι: Το εσωτερικό του Citroen C3 είναι από τα πιο όμορφα που συναντάμε στην κατηγορία σε αισθητικό επίπεδο με πολλές νεανικές πινελιές και ανάλογα με την έκδοση high tech διάκοσμο. Ποιοτικά, αν και αποτελείται από σκληρά υλικά, κρίνεται καλό. Οι χώροι του είναι πολύ καλοί για 4 επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 300 λίτρων, τιμή από τις καλές της κατηγορίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
OPEL