Πολύ καλή είναι η τιμή της βασικής έκδοσης του Renault Clio που ανέρχεται στα 11.860 ευρώ.

Renault Clio από 11.860 ευρώ

57.163 Επισκέψεις στο άρθρο

Ιπποι: 75
Κατανάλωση: 5,6 λτ./100 χλμ.
0-100 χλμ./ώρα: 14,5 δλ.


Το Renault Clio είναι και αυτό ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας που κοστίζει κάτι λιγότερο από 12.000 ευρώ στην βασική του έκδοση. Αυτή είναι η Authentic και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στον εξοπλισμό της 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικούς καθρέπτες, αιρ κοντίσιον, ηχοσύστημα R&GO με Bluetooth, θύρες USB και AUX. Επίσης αυτή η έκδοση έχει LED φώτα ημέρας και cruise control. Το Clio σε αυτή την έκδοση διατίθεται με ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων με απόδοση 75 ίππους.

Κινητήρας: Ο 1,2 λίτρων ατμοσφαιρικός κινητήρας των 75 ίππων του Clio, διακρίνεται για την πολιτισμένη του λειτουργία και τα χαμηλά επίπεδα παραγόμενου θορύβου του, με τις επιδόσεις να είναι μέτριες και την κατανάλωση σχετικά αυξημένη, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις αντίστοιχης απόδοσης προτάσεις της μικρής κατηγορίας. 

Στο δρόμο: Το μικρό γαλλικό μοντέλο σε «κερδίζει» από τα πρώτα μέτρα που θα διανύσεις μέσω της ευκολίας που επιδεικνύει στη χρήση και της άνεσης της ανάρτησής του. Αν και η αίσθηση που λαμβάνει ο οδηγός από το τιμόνι είναι μέτρια, δεν επηρεάζεται η ευχάριστη οδική του συμπεριφορά.

Εσωτερικό-Χώροι: Η εικόνα στο εσωτερικό του Clio είναι μοντέρνα ακόμα και στην βασική του έκδοση, με νεανικό διάκοσμο και όμορφες λεπτομέρειες. Η ποιότητα είναι καλή παρά τα σκληρά πλαστικά του, ενώ καλό είναι το φινίρισμα και η συναρμολόγηση. Αναφορικά με τους χώρους, αυτοί είναι ικανοποιητικοί για 4 επιβάτες με τους δυο του πίσω καθίσματος να έχουν μέτριο χώρο για τα πόδια αλλά ικανοποιητικό αέρα για τα κεφάλια τους. Τέλος, ο χώρος αποσκευών με όγκο και πάλι 300 λίτρων είναι μεγαλύτερος του μέσου όρου της κατηγορίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
NISSAN