5 πράγματα για την ανανεωμένη Toyota Corolla
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

5 πράγματα για την ανανεωμένη Toyota Corolla

47.669 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2022)

Απόλυτα προσαρμοσμένη στις τάσεις της εποχής, η ανανεωμένη Toyota Corolla έρχεται στην Ευρώπη αποκλειστικά υβριδική έως και 196 άλογα, ψηφιακά αναβαθμισμένη και πιο «φρέσκια» σχεδιαστικά. Διαβάστε τις 5 αλλαγές του νο1 σε πωλήσεις αυτοκινήτου στον κόσμο.

Μόνο υβριδική και έως 196 άλογα

Πρόσφατα, «έσπασε» το φράγμα των 50 εκατομμυρίων πωλήσεων. Η 12η γενιά είναι η πιο πετυχημένη γενιά στην ιστορία του μοντέλου, σημειώνοντας ρεκόρ ταξινομήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά. Μολονότι «ζει» για πάνω από 50 χρόνια (1966 έως και σήμερα), η Toyota Corolla φροντίζει να συμβαδίζει με την σύγχρονη πραγματικότητα κάθε εποχής με το να προσαρμόζεται στις ανάγκες-απαιτήσεις των οδηγών. Αυτό ισχύει και με την ανανεωμένη Corolla την οποία αναμένουμε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023.
 
Πέρα από τις καθιερωμένες για facelift μοντέλο σχεδιαστικές επεμβάσεις, το ιαπωνικό μικρομεσαίο αποκτά νέους κινητήρες, αποκλειστικά υβριδικούς 5ης γενιάς. Εκτός αυτού, αναβαθμίζεται τεχνολογικά με τα απαραίτητα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, ενώ συγχρόνως βελτιώνει και την ψηφιακή εμπειρία εντός της καμπίνας της. Πάμε να δούμε τα αναλυτικά τα 5 βασικά «όπλα» της ανανεωμένης Toyota Corolla.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
NISSAN