• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δες 5 πράγματα που πολλοί δεν γνωρίζουν και πρέπει να ξέρεις πριν αλλάξεις ελαστικά. Εσύ τα ήξερες όλα;

Τα λάθη που κάνεις όταν αλλάζεις λάστιχα

Διαβάστηκε από 104015 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/2/2018

Εδώ και χρόνια ακούγονται πολλές αλήθειες και ακόμα περισσότεροι μύθοι γύρω από την αλλαγή ελαστικών. Δες τι πρέπει να ξέρεις πριν αλλάξεις λάστιχα στο αυτοκίνητό σου. Τα ήξερες όλα;

 
Για να μην κάνετε την ασφάλεια... λάστιχο, συγκεντρώσαμε για εσάς κάποιες χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες έιναι απαραίτητο να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε στην αλλαγή των ελαστικών του αυτοκινήτου σας. Τα ελαστικά είναι ένα από τα πρωταρχικά στοιχεία ασφάλειας μιας και είναι αυτά που εξασφαλίζουν την επαφή κάθε οχήματος με το οδόστρωμα. Αυτά είναι λοιπόν, τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν τα αλλάξεις!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Νίκος

    Μπορούμε δηλαδή να βάλουμε Run Flat ελαστικά σε όχημα που δεν είναι εφοδιασμένο με έλεγχο απώλειας πίεσης ελαστικού; Πως θα καταλάβω ότι έχασε πίεση το λάστιχο; Τί θα γίνει στην πρώτη στροφή με ή με 120-130; Ίσως, ίσως ξαναλέω, ανάψει η ένδειξη του ABS λόγω διαφορετικής ταχύτητας περιστροφής τροχών, αλλά δεν είναι σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών ή σύστημα ένδειξης ελαστικού με χαμηλή πίεση. Προσέξτε λίγο τα άρθρα σας. Διαβάζουν αναγνώστες με περιορισμένες γνώσεις ή νέοι οδηγοί ή νέοι γενικά (μαθητές κλπ). Μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα το άρθρο όπως είναι γραμμένο.

      8
  • yannis

    Αν δεν εχεις κατεβει κατω απο τα 3 χιλιοστα πελματος,και εχουν περασει πανω απο 4 χρονια,καλο ειναι να μπουν καινουργια λαστιχα.

      4

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα