Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
2 φωτογραφίες »

700 νέες πινακίδες από το ΣΕΦ μέχρι το Σούνιο!

1.473 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2021)

Με 700 νέες πινακίδες εξοπλίστηκε η Λεωφόρος Ποσειδώνος από το ΣΕΦ μέχρι το Σούνιο!

Στο πλαίσιο των έργων συντήρησης και ανάπλασης που εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος από το ΣΕΦ μέχρι το Σούνιο συμπληρωματικά με τις σημαντικές βελτιώσεις-παρεμβάσεις που έχουν γίνει στον ασφαλτοτάπητα, τις διαγραμμίσεις, την φωτεινή σηματοδότηση αλλά και στο πράσινο της κεντρικής νησίδας, πραγματοποιήθηκαν και εργασίες βελτίωσης της σήμανσης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Όπως υπογραμμίζει σε ενημέρωσή της η Περιφέρεια, στη συγκεκριμένη οδική αρτηρία, προστέθηκαν 700 καινούργιες πινακίδες σήμανσης, οι οποίες αντικατέστησαν πινακίδες που έλειπαν ή ήταν φθαρμένες, γεγονός που έκρυβε κινδύνους για τους χρήστες του οδικού δικτύου.
 
Μάλιστα επισημαίνεται πως στο ίδιο πλαίσιο το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να αντικατασταθούν οι φθαρμένες ή ελλείπουσες πινακίδες του ΚΟΚ σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου.
 
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης είπε: «Εκσυγχρονίζουμε το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, επενδύουμε στην ασφάλεια των πολιτών. Καθημερινά η Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύει στην πράξη πως η βελτίωση της λειτουργικότητας αλλά και του επιπέδου ασφάλειας του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, είναι προτεραιότητα. Προς αυτή την κατεύθυνση χρηματοδοτούμε παρεμβάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, με έμφαση σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας. Για εμάς πρώτα είναι ο άνθρωπος».

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »