Οι πρώτες φωτογραφίες της C-Class Coupe!
Διαβάστηκε από 9675 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/1/2011
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
Οι πρώτες φωτογραφίες της Mercedes C-Class Coupe που διέρρευσαν από τον γερμανικό ειδικό τύπο
Λίγο μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης C-Class που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση του Ντιτρόιτ, η Mercedes «διαρρέει» τις πρώτες φωτογραφίες της τρίθυρης εκδοχής του αυτοκινήτου. Η C-Class Coupe αναμένεται να φέρει όλες τις σχεδιαστικές αναβαθμίσεις αλλά και τη γκάμα κινητήρων της σεντάν εκδοχής της.
Η γκάμα αναμένεται όπως και στην σεντάν έκδοση να καλύπτει φάσμα από τους 120 έως του 306 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται και έκδοση AMG!

Εσωτερικά δεν έχουμε ουσιαστικές διαφορές από το (ανανεωμένο) σεντάν μοντέλο
Ενώ οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες, αλλά και το σχετικό βίντεο που αναφέρει ότι η ανανεωμένη C-Class θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο Ντιτρόιτ ήδη κάνουν το γύρω του κόσμου, οι πρώτες φωτογραφίες της τρίθυρης C-Class μόλις διέρρευσαν. Σύμφωνα με γερμανικό έντυπο, πρόκειται για τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Mercedes C-Class Coupe, όμως αυτό που είναι ακόμη άγνωστο είναι αν το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Ντιτρόιτ την επόμενη εβδομάδα, ή στη Γενεύη το Μάρτιο. Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν δημοσιεύουμε τις τρεις πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου, που δείχνουν ότι θα φέρει όλα τα σχεδιαστικά στοιχεία της σεντάν εκδοχής τόσο εξωτερικά όσο και στον εσωτερικό του διάκοσμο.
Από τεχνικής πλευράς το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί τα σύνολα που έχουν ανακοινωθεί και για την σεντάν έκδοση, με την ιπποδύναμη να ξεκινά από τους 120 ίππους και να φτάνει έως τους 306 ίππους, ενώ αναφέρεται και πιθανή έκδοση AMG με τον 5,5 λίτρων V8 κινητήρα και την απόδοση να ξεπερνά τους 500 ίππους, καθώς και την προοπτική για έκδοση «Black Series»!
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: MERCEDES C,

περισσότερα νέα & άρθρα »
MERCEDES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes σε leasing: 5 μοντέλα που αξίζουν

Mercedes A-Class: Κορυφαία τεχνολογία & αισθητική, σε πιο προσιτή τιμή

Ντεμπούτο για την ανανεωμένη Mercedes S-Class

Spring Check: Πώς η Mercedes εγγυάται καλό ταξίδι

180 ή 200 για τις Mercedes A-Class & GLA; Πού διαφέρει η κάθε έκδοση;

Η ηλεκτρική Mercedes G-Class ήρθε με 4 μοτέρ και κολοσσιαία ροπή!

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το νέο Kia EV5 GT διέρρευσε πριν το ντεμπούτο του

Επίσημο: Στο Παρίσι για το ανανεωμένο Nissan Qashqai (+video)

009 Grand: Το νέο υπερπολυτελές μίνι βαν της Zeekr

Το νέο Opel Frontera διέρρευσε πριν αποκαλυφθεί στην Ευρώπη