Συμμαχία Hyundai-Robert Bosch GmbH
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συμμαχία Hyundai-Robert Bosch GmbH

(23/3/2011)

Η Hyundai Motor Group και η Robert Bosch GmbH υπέγραψαν ένα υπόμνημα συνεργασίας για την ανάπτυξη τεχνολογίας ηλεκτρονικού ελέγχου των συστημάτων μετάδοσης κίνησης και των πληροφοριακών συστημάτων.

Η αρχική συμφωνία υπογράφηκε στις 19 Ιανουαρίου από το Δρ. Hyun-Soon Lee, Αντιπρόεδρο του Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογίας της Hyundai και το Δρ. Bernd Bohr, Πρόεδρο του ομίλου αυτοκινήτων της Bosch, στα κεντρικά γραφεία της Hyundai στη Σεούλ της Κορέας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



«Μία τέτοια συμμαχία μεταξύ δύο κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου, όπως η Hyundai Motor Group και η Robert Bosch GmbH, υποδηλώνει ότι το μέλλον μας επιφυλάσσει συναρπαστικές εξελίξεις όσον αφορά τα πληροφοριακά συστήματα και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης που παράγουμε – ουσιαστικά την καρδιά του αυτοκινήτου», δήλωσε ο Δρ. Lee.

Η συμμαχία αποσκοπεί στην επίσπευση της ανάπτυξης νέων συστημάτων μετάδοσης κίνησης και στην παραγωγή νέων πληροφοριακών συστημάτων που θα βασίζονται στην τεχνολογία της Hyundai και στις πλατφόρμες της Bosch.

Η Bosch συνεργάζεται με τη Hyundai εδώ και δύο δεκαετίες στον τομέα της ανάπτυξης κινητήρων.
Toyota
test center