H Porsche Taycan.

AMG: «Θέτει τον πήχη η νέα Porsche Taycan»

1.605 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2019)

To αφεντικό της AMG, κ. Tobias Moers, δήλωσε πως η νέα Τaycan έχει θέσει τα στάνταρ όσον αφορά τα ηλεκτρικά μεγάλων επιδόσεων. Θα την ξεπεράσουν τα μοντέλα της Mercedes;

Mετά την παραδοχή του επικεφαλής Ανάπτυξης της Polestar, κ. Ian Collings ότι η Τesla είναι «μπροστά από οποιοδήποτε άλλον», ήταν σειρά ενός άλλου υψηλόβαθμου στελέχους να μιλήσει για τον ανταγωνισμό.

Το αφεντικό της Mercedes-AMG, κ. Τοbias Moers, αναγνώρισε πως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche θέτει τα στάνταρ στον τομέα των επιδόσεων και ότι τα ηλεκτρικά μοντέλα που θα λανσάρει η Mercedes ίσως δεν μπορέσουν να το ανταγωνιστούν. Μιλώντας στην Φρανκφούρτη για την πρώτη ηλεκτρική AMG, ο Moers είπε πως το αυτοκίνητο δεν θα απογοητεύσει σε καμιά περίπτωση τους φίλους της μάρκας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορέσει να «φτάσει» την Porsche Taycan.

O ίδιος ο Moers δήλωσε σχετικά: «Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις με τους πελάτες μας. Εάν προσφέρεις σε ένα μοντέλο τις αναμενόμενες για την κατηγορία επιδόσεις, αρκετή ηλεκτρική αυτονομία, μεγάλη ισχύ και την δυνατότητα να μπει λίγο στην πίστα και ταυτόχρονα να χρησιμοποιείται καθημερινά τότε όλα βαίνουν καλώς. Ωστόσο, αν και η Taycan έχει θέσει τα στάνταρ στην κατηγορία, υπάρχουν πολλοί άλλοι τομείς που είναι σημαντικοί όπως η οδηγική εμπειρία, η συμπεριφορά και η σύνδεση του οδηγού με το αυτοκίνητο.»

To αφεντικό της Daimler, κ. Ola Kallenius από την πλευρά του επιβεβαίωσε πως η φίρμα θα κατασκευάσει αμιγώς ηλεκτρικές AMG λέγοντας πως αυτό θα γίνει κάτω από την ονομασία «EQ Performance», ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια ακόμη για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.
 

PEIRAIOS LEASING
test center