• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Αγόρασε αυτοκίνητο στην Ελλάδα μέσω ίντερνετ. Δες πως!

11.394 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/5/2020

Αυτοκίνητο με 3 κλικ: Προ Covid οι online αγορές περιορίζονταν σε καταναλωτικά είδη που έβρισκες σε πλατφόρμες τύπου skroutz. Πλέον όμως, στη μετά Covid εποχή μπορείς να αγοράσεις μέχρι και αυτοκίνητο! Ποιες εταιρείες παρέχουν αυτή τη δυνατότητα στην Ελλάδα;

FORD: Hybrid Bonus: Puma & Kuga με επιτόκιο 3,49% & 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

MITSUBISHI: Οδήγησε το νέο Space Star! Δικό σου από 10.640€


Ας μην γελιόμαστε, οι αλλαγές που έφερε ο Covid σε ένα μήνα ήταν τεράστιες. Οι μη εξοικειωμένοι με την τεχνολογία την έβαλαν για τα καλά στη ζωή τους, οι περισσότερες συναλλαγές έγιναν ανέπαφες, το online shopping εκτοξεύθηκε στα ύψη. Και δεν αναφερόμαστε στο παραδοσιακό online shopping που έκανες μέχρι τώρα. 

Πλέον, με 2-3 κλικ μπορείς να αγοράσεις από καρφίτσα μέχρι και αυτοκίνητο! 
Και αυτό θεωρούμε πως μόνο είναι καλό για τον καταναλωτή, γιατί δεν μένουμε όλοι στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και αυτοί που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές και πλέον δεν χρειάζεται να ταξιδεύουν χιλιόμετρα για να αγοράζουν το αυτοκίνητο που τους ενδιαφέρει…

Παρακάτω λοιπόν, αναφερόμαστε στις εταιρίες της ελληνικής αγροάς που έχουν ξεκινήσει να προσφέρουν την υπηρεσία «αγοράζω on-line» στους πελάτες τους. Βέβαια, να τονίσουμε ότι -μιλώντας και με τους υπευθύνους κάθε μάρκας- η υπηρεσία αυτή δεν έρχεται να αντικαταστάσει τον dealer για αυτό και η τελική διαδικασία γίνεται μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας, οι τιμές on-line είναι ίδιες με το κατάστημα, το test-drive συνεχίζει μέσω dealer, ενώ το σημαντικότερο σε κάποιες περιπτώσεις, όταν έρθεις σε επαφή με τον dealer μπορείς να διαπραγματευτείς και την ανταλλαγή, και την έκπτωση (παραδοσιακό παζάρι δηλαδή…). Αποτελεί μια συμπληρωματική υπηρεσία στο δίκτυο, και για αυτό το έχει δει και αυτό με τη σειρά του θετικά.

Παρακάτω λοιπόν θα διαβάσετε, πως μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο με λίγα κλικ. Για το κομμάτι των reviews και της αξιολόγησης του κάθε μοντέλου ωστόσο, την διαδικασία την γνωρίζετε ήδη: Μπαίνετε και διαβάζετε τα άρθρα του autotriti.gr!

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)