• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Renault Clio από 10.990 ευρώ

34.701 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/5/2017

Το Renault Clio είναι διαθέσιμο σε 5θυρο και στέισον βάγκον αμάξωμα και σε 3 εξοπλιστικά πακέτα (Authentic, Expression, Dynamic). Διατίθεται με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων ατμοσφαιρικό με απόδοση 75 ίππων, κινητήρα 0,9 λτ. turbo ΤCe με απόδοση 90 ίππους και αντίστοιχο 1,2 λίτρων με απόδοση 120 ίππων που συνδυάζεται προαιρετικά και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η γκάμα πετρελαιοκινητήρων του αποτελείται από τον 1,5 dCi κινητήρα με απόδοση 75, 90 ή 110 ίππους, ανάλογα με την έκδοση.
 
Τι έχει η βασική;
Η βασική έκδοση του Renault Clio είναι η Authentic και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στον εξοπλισμό της 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικούς καθρέπτες, αιρ κοντίσιον, ηχοσύστημα R&GO με Bluetooth, θύρα USB και AUX. Επίσης αυτή η έκδοση έχει LED φώτα ημέρας και cruise control.
 
Αξίζει η βασική;
Η Authentic είναι πολύ καλή από εξοπλιστικής άποψης έκδοση και αν και συνδυάζεται με τον μικρό κινητήρα των 75 ίππων αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές ανεξαρτήτου κατηγορίας. Αυτό γιατί η διαφορά της με την βασική έκδοση του 0,9 TCe κινητήρα που είναι η Expression (με καλύτερο εξοπλισμό σαφώς) ανέρχεται στα 2.500 ευρώ περίπου επιπλέον.

+ Σχεδίαση, οδική συμπεριφορά-άνεση
- Ελαφρύ και με μεγάλη στεφάνη τιμόνι, πλάτος πίσω καθίσματος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ