• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Toyota Yaris 1,0 από 12.000 ευρώ

33.332 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/5/2017

Το ανανεωμένο Toyota Yaris θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον προσεχή Μάιο με τιμές που ξεκινούν από τα 12.000 ευρώ. Θα διατίθεται σε 8 εξοπλιστικές εκδόσεις (Cool, Live, Live Plus, Active, Active Plus, Style, Bi-Tone και Chic.) Το Ιαπωνικό μικρό έχει στην παλέτα των μηχανικών συνόλων του τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,0 λτ. με απόδοση 69 ίππων, τον ολοκαίνουργιο 1.500άρη ισχύος 111 ίππων με 136 Nm ροπής και τον γνωστό πετρελαιοκινητήρα των 1,4 λτ. με απόδοση 90 ίππων. Πέραν αυτών, στις επιλογές υπάρχει και ένα υβριδικό σύνολο με τον προαναφερθέντα κινητήρα 1,5 λτ. συνολικής απόδοσης 100 ίππων και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. 
 
Τι έχει η βασική έκδοση;
H βασική έκδοση Cool του ανανεωμένου Toyota Yaris είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με τον 1.000άρι ατμοσφαιρικό κινητήρα των 69 ίππων, ενώ διαθέτει στον εξοπλισμό της 7 αερόσακους, μονόχρωμη οθόνη LCD, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, αιρ κοντίσιον, χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth με USB και ηχοσύστημα με MP3 και 6 ηχεία. Η ασπίδα ασφαλείας Toyota Safety Sense που περιλαμβάνει σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης, σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, αυτόματη λειτουργία προβολέων, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και προσαρμοζόμενο cruise control διατίθεται σε όλα τα Yaris, ενώ στην βασική έχουμε αισθητήρες φώτων και βροχής, αλλά και 14 ιντσών ατσάλινες ζάντες και ταμπούρα στον πίσω άξονα.
 
Αξίζει η βασική;
Ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης είναι ιδιαίτερα καλός, ωστόσο το γεγονός πως διατίθεται αποκλειστικά με τον τρικύλινδρο 1.000άρι κινητήρα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή μας. Έτσι προτιμούμε την έκδοση με τον 1,5 λτ. κινητήρα των 111 ίππων η οποία διατίθεται και στο αμέσως πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού (Live) με κόστος 13.100 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ