• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Opel Corsa 5d από 11.800 ευρώ

34.699 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/5/2017

Το Opel Corsa διατίθεται σε τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα και σε 5 εξοπλιστικές εκδόσεις (Enjoy, Active, Color Edition, Innovation και Sport) οι οποίες ωστόσο δεν είναι διαθέσιμες με όλη την γκάμα κινητήρων του αλλά συνδυάζονται με συγκεκριμένες επιλογές. Η γκάμα κινητήρων βενζίνης ξεκινά από τα 1,2 λτ. με 70 ίππους, συνεχίζει με τον 1,4 λτ. των 90 ίππων και κορυφώνεται με τον 1.000άρι η τρικύλινδρο turbo κινητήρα των 115 ίππων, ενώ στους diesel διατίθεται με τον 1,3 λτ. των 90 ίππων οποίος συνδυάζεται είτε με 5τάχυτο είτε με 6τάχυτο κιβώτιο ανάλογα με την έκδοση. 
 
Τι έχει η βασική έκδοση;
Η βασική έκδοση του Corsa είναι η Enjoy η οποία συνδυάζεται με τον 1,2 λτ. κινητήρα βενζίνης και των 1,3 diesel με 5άρι κιβώτιο. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και ηλεκτρικούς καθρέπτες, αιρ κοντίσιον, ηχοσύστημα με MP3, σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα και το πρωτοποριακό σύστημα συμβούλου Opel OnStar.
 
Αξίζει η βασική;
H βασική έκδοση του Opel Corsa αποτελεί μια ιδιαίτερα συμφέρουσα επιλογή, αν και διατίθεται με τον 1,2 λτ. ατμοσφαιρικό κινητήρα με απόδοση 70 ίππων. Επιλέγουμε αρχικά αυτό τον κινητήρα αφού ο 1,4 λτ. στην πλουσιότερη έκδοση που διατίθεται κοστίζει 1.600 ευρώ επιπλέον, ωστόσο στην έκδοση Active που διαθέτει επιπλέον την οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος infotainment IntelliLink και ζάντες αλουμινίου με κόστος 300 ευρώ επιπλέον. 

+ Χώροι, ποιότητα εσωτερικού,  αίσθηση κιβωτίου, άνεση-ποιότητα κύλισης
- Ελαφρύ τιμόνι, όχι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ