• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ford Fiesta 5d από 11.797 ευρώ

35.137 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/5/2017

Το Ford Fiesta διατίθεται σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις αμαξώματος και σε 4 εξοπλιστικές εκδόσεις που αφορούν στους βενζινοκινητήρες του (Trend, Black & White, ST-Line και Titanium). Eφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης από 1,0 λτ. ατμοσφαιρικό με 80 ίππους ενώ ο ΕcoBoost κινητήρας με turbo αποδίδει 100 ή 125 ίππους ανάλογα την έκδοση, με την έκδοση ST-Line να αποδίδει με τον ίδιο κινητήρα, 140 ίππους. Στους diesel ο 1,5 λτ. TDCi κινητήρας με 75 ή 95 ίππους είναι διαθέσιμος σε 5 εξοπλιστικές εκδόσεις (επιπλέον την ECOnetic από την ίδια γκάμα στα βενζίνης). 
 
Τι έχει η βασική;
Η βασική έκδοση Trend του Fiesta με 5θυρο αμάξωμα, περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της 7 αερόσακους, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, cruise control, το σύστημα MyKey της Ford, αιρ κοντίσιον, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηχοσύστημα με 6 ηχεία και MP3 με θύρες USB και Bluetooth. 
 
Αξίζει η βασική;
H έκδοση Trend είναι πλούσια σε εξοπλισμό και ικανοποιεί πλήρως. Επιλέγουμε αυτή την έκδοση λοιπόν με τον βασικό επίσης κινητήρα των 80 ίππων αφού ο ισχυρότερος EcoBoost των 100 ίππων στην ίδια εξοπλιστικά έκδοση, κοστίζει 1.328 ευρώ επιπλέον.

+ Οδική συμπεριφορά και αίσθηση τιμονιού, εμφάνιση
- Χώρος για τους πίσω επιβάτες, έλλειψη οθόνης αφής

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ