• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέο Nissan Micra από 12.090 ευρώ

33.325 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/5/2017

Το νέο αποκλειστικά 5θυρο Nissan Micra ξεκινά την εμπορική του πορεία στη χώρα μας με βασικό κινητήρα τον βενζινοκινητήρα του 1,0 λίτρου (73 ίππων) σε 4 εξοπλιστικές εκδόσεις (Energy, Acenta, Acenta Int Blue και Acenta Int Orange) αλλά και εκπτώσεις 600 ευρώ στις εκδόσεις βενζίνης και 300 ευρώ στις diesel. Διατίθεται με τον ισχυρότερο turbo βενζινοκινητήρα των 90 ίππων (0,9 λτ.) και τον 1,5 dCi πετρελαιοκινητήρα, τα οποία διαθέτουν επιπλέον άλλες 5 εξοπλιστικές εκδόσεις (N-Connecta, N-Connecta Int Blue, N-Connecta Int Orange, Techna και Techna Int Orange).
 
Τι έχει η βασική;
H βασική έκδοση του νέου Nissan Micra είναι η Acenta και περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ενεργό σύστημα ελέγχου κύλισης, ηχοσύστημα 2 ηχείων με θύρα USΒ και Bluetooth και αιρ κοντίσιον.
 
Αξίζει η βασική;
Η βασική έκδοση του νέου Micra χαρακτηρίζεται πλήρης με αρκετά σύγχρονα μέσα άνεσης και ασφάλειας. Αν και σαφέστατα ο ισχυρότερος κινητήρας των 0,9 λίτρων είναι καλύτερος, η διαφορά στην τιμή δεν μας επιτρέπει να τον επιλέξουμε. Στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού (Acenta) κοστίζει επιπλέον 1.400 ευρώ.

+ Εμφάνιση, αίσθηση στο δρόμο, ηχομόνωση καμπίνας, ποιότητα κατασκευής
- Πλάτος πίσω καθίσματος, ορατότητα, δυσκολία επι/αποβίβασης

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ