• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο αυτόματο PDK διπλού συμπλέκτη ίσως προσφερθεί ως επιλογή με το ανάλογο extra κόστος.

Πιθανότατα, η ισχύς του ατμοσφαιρικού μοτέρ χωρητικότητας 4,0 λτ. να «κατέβει» ένα σκαλοπάτι.

Το μοτέρ θα συνεργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Αλλάζει μοτέρ η νέα 718 Boxster;

Διαβάστηκε από 2067 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/11/2017
 

Νέες πληροφορίες θέλουν την Porsche να εξετάζει τον εξοπλισμό της νέας 718 Boxster με τον 4-λιτρο ατμοσφαιρικό Boxer κινητήρα της 911 GT3. Τι άλλο ετοιμάζει η γερμανική φίρμα;

Πιστή στην υπόσχεση που έχει δώσει στους φίλους της, η Porsche φαίνεται πως ετοιμάζεται να κατασκευάσει μια νέα 718 Boxster που θα είναι εξοπλισμένη με τον 6κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα της 911 GT3.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, η Boxster Spyder της επόμενης γενιάς θα κινηθεί στα πρότυπα της νέας Cayman GT4 ενώ στα μηχανικά σύνολα θα αντικατασταθεί ο τωρινός 2,5 λτ. turbo με την θέση του να παίρνει ο 6κύλιδρος της GT3 απόδοσης  507 ίππων και 458 Nm ροπής που υπόσχεται να αναδιαμορφώσει την γκάμα επιλογών.
 
Πιθανότατα, η ισχύς του ατμοσφαιρικού μοτέρ χωρητικότητας 4,0 λτ. να «κατέβει» ένα σκαλοπάτι με την απόδοση του να αναμένεται να κυμανθεί μέχρι τους 450 ίππους, ώστε ταιριάξει καλύτερα στο μοντέλο. Το μοτέρ θα συνεργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ενώ το αυτόματο PDK διπλού συμπλέκτη ίσως προσφερθεί ως επιλογή με το ανάλογο extra κόστος.

Εκτός από τις αλλαγές στα κινητήρια σύνολα, η Porsche σχεδιάζει να αφαιρέσει από το μοντέλο αρκετό βάρος με τα πρώτα πράγματα που φαίνεται να θυσιάζονται είναι το σύστημα air condition, το ράδιο και η ηχομόνωση.

Το ντεμπούτο της νέας 718 Boxster αναμένεται μέσα στο 2018.