• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Ό,τι απέμεινε από τη M3 μετά τη σφοδρή σύγκρουση στο διαχωριστικό στηθαίο με 320 χλμ./ώρα.

Αμετανόητος «κοντράκιας» τράκαρε με 300+ χλμ./ώρα (+vids)

13.351 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/3/2020

«Θα το ξανάκανα» είχε πει ο οδηγός της BMW M3 που στις αρχές του 2019 έχασε και και τα δύο του πόδια μετά από σφοδρή σύγκρουση με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κατά τη διάρκεια παράνομου αγώνα σε αυτοκινητόδρομο!


Τι κι αν έχασε και τα δύο του πόδια και κινδύνεψε να χάσει την ίδια του τη ζωη, ο Taufiq Carr, οδηγός της BMW M3 που τράκαρε με 320 χλμ./ώρα σε αυτοκινητόδρομο της Νοτίου Αφρικής τον Φλεβάρη του 2019 δήλωσε ευθαρσώς σε τοπικά Μέσα πως θα το ξανά έκανε!

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω (σ.σ. υπάρχουν διαφορετικές λήψεις μέσα και έξω από το αυτοκίνητο) ο οδηγός της «αδικοχαμένης» BMW M3 ξεκινά κόντρα με μια λευκή M4 στον αυτοκινητόδρομο της N1 κοντά στην πόλη «Century City».

Τα δύο αυτοκίνητα αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες, με τον οδηγό της M3 να ισχυρίζεται πως, τη στιγμή που έχασε τον έλεγχο το κοντέρ έδειχνε 320 χλμ./ώρα. Ο συνοδηγός της M3 τη γλίτωσε με μερικές γρατζουνιές και ένα κόψιμο στο δάχτυλο.

Τέλος, σημειώνουμε πως, οι τοπικές Αρχές άνοιξαν ποινικό φάκελο εις βάρος του Carr μετά το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα για απερίσκεπτη οδήγηση. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας, όταν συνέβη το ατύχημα είχε ήδη δύο παιδιά και η γυναίκα του ήταν έγκυος στο τρίτο, άρα σήμερα αν όλα έχουν πάει καλά θα είναι τρίτεκνος πατέρας. Εσείς πως σχολιάζετε την κίνηση, αλλά και τις δηλώσεις του Taufiq Carr; 
 

Tags: BMW, M3
 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια