• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
14 φωτογραφίες »

Αναβαθμισμένα τα Morgan Plus Four και Plus Six

8.335 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2021)

Στην αναβάθμιση των Plus Four και Plus Six προχώρησε η Morgan, θέλοντας να διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο «φρέσκα» και ανταγωνιστικά τα μοντέλα.

Αν και η Morgan παραμένει προσηλωμένη στη μακροπρόθεσμη στρατηγική που έχει ορίσει προς την ηλεκτροκίνηση, η βρετανική εταιρεία δεν ξεχνά τα μοντέλα που ήδη βρίσκονται στη γκάμα της. Έτσι προχώρησε στην αναβάθμιση των Plus Four και Plus Six, τα οποία και παρουσίασε.
 
Όπως επισημαίνεται, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των αναβαθμίσεων είναι νέα σχεδίαση του καπό που βελτιώνει τη χρηστικότητα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο σφραγίζει. Στο εσωτερικό, αμφότερα τα μοντέλα επωφελούνται από νέα καθίσματα με αυξημένο επίπεδο στήριξης. Μένοντας στα καθίσματα η βρετανική εταιρεία θα προσφέρει στους πελάτες της δύο επιλογές, με τη δεύτερη επιλογή που θα είναι στάνταρ στο Plus Six και προαιρετικά διαθέσιμη στο Plus Four, να έρχεται με διαφορετική βάση καθίσματος κερδίζοντας έτσι σε άνεση.
 
Μια άλλη σημαντική αναβάθμιση είναι ο προαιρετικός χώρος αποθήκευσης με δυνατότητα κλειδώματος, διαθέσιμος ως επιλογή και για τα δύο οχήματα. Βρίσκεται στο πίσω μέρος του χώρου αποσκευών και παρέχει επιπλέον χωρητικότητα αποθήκευσης χωρίς να επηρεάζεται ο υπάρχων χώρος φορτίου. Εν τω μεταξύ, στην καμπίνα θα βρούμε δύο θύρες USB ως στάνταρ, καθώς και πρόσθετο εσωτερικό φωτισμό με τη μορφή ενός ζεύγους φώτων LED.
 
Κλείνοντας το πιο τεχνολογικά προηγμένο νέο χαρακτηριστικό για τα Plus Four και Plux Six είναι το προαιρετικό σύστημα Active Sports Exhaust System, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει τον θόρυβο της εξάτμισης. Η μία επιλογή είναι πιο επιθετικό ιδανική για την κίνηση εκτός κατοικημένων περιοχών, ενώ η δεύτερη επιλογή μειώνει το θόρυβο για κίνηση εντός πόλης.