Tο λανσάρισμα του νέου μοντέλου αναμένεται μέσα στο 2022.

Ανακοινώθηκε η άφιξη του I.D. Buzz

2.336 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2017)

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Volkswagen ανακοίνωνε πως μέσα στα σχέδια της βρίσκεται η κατασκευή του μοντέλου παραγωγής του concept I.D. Buzz, με την εταιρεία να περνά στο επόμενο βήμα.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της αυτοκινητοβιομηχανίας επιβεβαίωσαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο παραγωγής θα συνδυαστεί με μια έκδοση η οποία θα δίνει περισσότερη έμφαση στην μετακίνηση εξοπλισμού ή άλλων αγαθών, με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου να αναμένεται μέσα στο 2022.
 
Έτσι το I.D. Buzz πιθανότητα θα δεχτεί κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το concept που παρουσιάστηκε, ώστε να γίνει πιο χρηστικό για τη μεταφορά πραγμάτων, χωρίς ωστόσο η VW να δίνει περισσότερα στοιχεία.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε πως εργάζεται πάνω στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης αλλά και στους εναλλακτικούς τρόπους κίνησης των μοντέλων, κάτι το οποίο θα ενισχύσει και τα επαγγελματικά οχήματα που κατασκευάζει.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen εργάζεται στο να φέρει μια πλατφόρμα την οποία θα προσφέρει σε ηλεκτρικά μεσαία ή μεγάλα φορτηγά όπως και σε αστικά λεωφορεία.

Hyundai
NISSAN